Pšeničný chlebík s grahamovou moukou pečený v remosce
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 392 kJ / 1 528 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,50 g |
Tuky | 17,78 g |
Vláknina | 15,44 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,81 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 286,72 g |
Postup přípravy
Místo bramborové kaše v prášku můžeme použít vařené, vychladlé a jemně nastrouhané brambory, ale musíme ubrat v receptu trochu vody. Na daný recept bych použila dvě malé nebo jednu středně velkou bramboru.
Remosku mám menší, o průměru 22 cm.
Zveřejněno 20. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pšeničný chlebík s grahamovou moukou pečený v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4J66
Moje poznámka
Pšeničný chlebík s grahamovou moukou pečený v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4J66
Nejnovější recepty
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 4 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 6 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 6 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 7 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 32 minutami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 34 minutami
Bramborové knedlíky
Alamatej před 2 hodinami
Cikánské cukroví
Annnn před 2 hodinami
Koláč s jablečnou nádivkou
Evajira před 2 hodinami
Rajská omáčka s plněnými paprikami
Evajira před 2 hodinami
Cuketové polévka s vepřovým vývarem
Kajkajak před 3 hodinami
Myšky z ředkvičky
Sahula před 3 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Barbuna před 3 hodinami
Bílá zelňačka s koprem
Sahula před 3 hodinami
Tématické fráze:
recepty s grahamovou moukou,
remoska recepty,
misu k remosce,
mísa k remosce
Suroviny:
mouka hladká,
mouka grahamová,
kaše bramborová v prášku,
sůl,
cukr,
voda,
olej,
droždí čerstvé,
Komentáře (6)