Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 494 kJ / 1 552 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,37 g |
Tuky | 93,34 g |
Vláknina | 3,80 g |
Cholesterol | 1,23 g |
Sodík | 1,44 g |
Sůl | 3,43 g |
Sacharidy | 52,76 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Toast s chřestem, kuřecím plátkem a pošírovaným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q9Qr
Moje poznámka
Toast s chřestem, kuřecím plátkem a pošírovaným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q9Qr
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 11 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 16 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 6 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 8 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 8 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 9 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 10 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 10 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 10 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 11 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 11 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 12 hodinami
Tématické fráze:
tousty s chřestem,
opečený toast,
toasty zapečené s chřestem,
toust s pošírovaným vejcem,
s pošírovaným vejcem
Suroviny:
chléb toustový tmavý,
prsa kuřecí,
vejce,
chřest,
olej,
máslo,
ocet,
voda,
pepř mletý,
hořčice dijonská,
olej,
med
Komentáře (10)
casino: proti gustu...klidně i rukou...my jsme použili příbor kovový...i když přítel naprosto neesteticky a nekultivovaně - o to víc však labužnicky - vysrkl žloutek se slovy: ty nevytečeš, ani kousek nazmar
Taky se mi to líbí
Akorát přemejšlím, jestli je to na vidličku či spíše na příbor králů...
Ať tak či tak, měl bych strach že mi to živé vejce zdrhne