Pšeničný chlebík s grahamovou moukou pečený v remosce
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 392 kJ / 1 528 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,50 g |
| Tuky | 17,78 g |
| Vláknina | 15,44 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,81 g |
| Sůl | 12,00 g |
| Sacharidy | 286,72 g |
Postup přípravy
Místo bramborové kaše v prášku můžeme použít vařené, vychladlé a jemně nastrouhané brambory, ale musíme ubrat v receptu trochu vody. Na daný recept bych použila dvě malé nebo jednu středně velkou bramboru.
Remosku mám menší, o průměru 22 cm.
Zveřejněno 20. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pšeničný chlebík s grahamovou moukou pečený v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4J66
Moje poznámka
Pšeničný chlebík s grahamovou moukou pečený v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4J66
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 22 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 22 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 7 minutami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 38 minutami
Vrstvený salát
Haname před 2 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 3 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 6 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 6 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 6 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 6 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 7 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 7 hodinami
Tématické fráze:
recepty s grahamovou moukou,
remoska recepty,
misu k remosce,
mísa k remosce
Suroviny:
mouka hladká,
mouka grahamová,
kaše bramborová v prášku,
sůl,
cukr,
voda,
olej,
droždí čerstvé,
Komentáře (6)