Rebarborový voňavý crumble
Rebarbora je vděčnou a nenápadnou zeleninovou ozdobou jarní zahrady. Vyzkoušejte ji v tomto křupavém dezertu s máslovou drobenkou. Skvělou vůni mu dodá badyán, skořice a griotka. A pro úplnou dokonalost přidejte trochu kysané smetany na ozdobu.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 686 kJ / 1 598 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,70 g |
Tuky | 83,00 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 200,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rebarborový voňavý crumble
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPk1
Moje poznámka
Rebarborový voňavý crumble
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPk1
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 6 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 18 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 19 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 1 minutou
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 8 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 48 minutami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 54 minutami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 55 minutami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 1 hodinou
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 1 hodinou
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 1 hodinou
Tématické fráze:
co udělat z rebarbory,
je nutné loupat rebarboru,
jak loupat rebarboru,
loupat rebarboru,
uprava rebarbory,
uprava rebarbory,
rebarbora loupat,
rebarborový crumble,
rebarbora crumble,
rebarborový zákusek,
co udělat s rebarborou,
crumble rebarbora,
cremble s rebarbora,
jak loupat rebarbora,
rebarbora -koláč bez mouky,
reberbora loupat,
rebarborový alkohol,
crumle rebarbora,
loupat rebarboru nebo ne,
je nutné loupat rebaroboru
Suroviny:
rebarbora,
badyán,
skořice celá,
cukr třtinový,
griotka,
smetana zakysaná,
máslo,
cukr třtinový,
mouka polohrubá
Komentáře (8)