Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 926 kJ / 1 894 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,86 g |
Tuky | 54,78 g |
Vláknina | 33,00 g |
Cholesterol | 557 mg |
Sodík | 434 mg |
Sůl | 1,58 g |
Sacharidy | 275,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italský cibulový " chléb " z MT funkce Crisp
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9mgP
Moje poznámka
Italský cibulový " chléb " z MT funkce Crisp
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9mgP
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 3 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 8 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 11 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 15 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Verosa před 4 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 5 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 6 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 7 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 8 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 8 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 8 hodinami
Tématické fráze:
funkce crisp,
cibulový proužky,
cibulovy chleba,
funkce crisp recepty,
recept na italský chléb,
pečeme chleba v mt,
top recepty cibulový chleba,
funkce crisp mt,
cibulový smetanový koláč,
co je funkce crisp,
recept na cibulový chléb,
z čeho si upéct domácí cibulový chleba do trouby,
crisp recepty,
recepty na crisp,
italský chleb bez lepku,
funkce crisp u mt,
chleb italskeho typu,
recepty pro mt
Suroviny:
cibule,
cibule sušená,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
vejce,
sádlo,
mléko,
sůl,
pepř mletý,
rozmarýn čerstvý,
olej
Komentáře (13)
Mozna bych tu cibulku i lehounce posypala cukrem, aby zkaramelizovala.I kdyz to uz pak bude trochu jina chut
Andrejko - určitě by v troubě šel. Budu upřimná - čerstvý byl výborný, ale teď je trošku tužší.
Maruško, recept se mi líbí, předpokládám, že to půjde upéct i v normální troubě
cathleen: spráávně - cibule, už jsem opravila
Maruško, v Surovinách máš -hrst sušené- čeho? Cibule?