Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 555 kJ / 1 089 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,08 g |
Tuky | 26,30 g |
Vláknina | 19,28 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 355 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 49,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový guláš na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EqRY
Moje poznámka
Vepřový guláš na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EqRY
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 18 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 18 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 18 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 21 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 23 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Třená bublanina s třešněmi
Moanka před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
Tomas1976 před 1 hodinou
Brusinky z rybízu
Vlasti80 před 3 hodinami
Marmeláda z červeného rybízu
Vlasti80 před 3 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
Radka61 před 4 hodinami
Tvarohová bublanina
JanaK24 před 5 hodinami
Kedlubnový salát s mrkví
Mamma před 5 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 16 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 16 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 17 hodinami
Tématické fráze:
vepřový guláš z plecka,
vepřový gulaš na pivě,
vepřový guláš na pivu,
vepřový guláš,
vepřový pivní guláš,
vepřový guláš s knedlíkem,
pikantní vepřový guláš,
guláš na pivě,
pikantní vepřový guláš recept,
recept na veprovy gulas,
gulaš z vepřoveho,
guláš z plecka,
pikantní guláš vepřoví,
vepřovy guláš na houbach,
vepřovy gulaš na černym pivě,
veprovy gulas recept,
recept vepřový guláš,
guláš na pivu,
gulas veprovy,
vepřový guláš z plecka na pivu
Suroviny:
plecko vepřové,
cibule,
žampióny,
pivo světlé,
mouka hladká,
rajče,
kapie sterilovaná,
olej,
koření houbová variace,
podravka,
sůl
Komentáře (3)