Suroviny
Porce: asi 6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 808 kJ / 432 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,76 g |
Tuky | 30,52 g |
Vláknina | 12,26 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 3,32 g |
Sůl | 8,21 g |
Sacharidy | 24,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čína - neboli králík po čínsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ywrP
Moje poznámka
Čína - neboli králík po čínsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ywrP
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 6 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 1 hodinou
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 3 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 3 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 5 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 5 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 6 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 6 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 7 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 7 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 7 hodinami
Tématické fráze:
cina z kralika,
čína z králíka recepty,
kralik na čínu,
číná z králíka recept,
králík čína,
kralik jako cina,
čína s králika,
vykostěný králík,
recept na čínu z králíka,
králík ala čína,
králík čína recept,
cina kralik,
jak zahustit čínu,
vykoštěný králík recepty,
vykostění králíka,
králík recepty čína,
recept kralik na cinu,
vykostěný králík recept,
králík na číně,
recept čína z králíka
Suroviny:
králík,
sůl,
pepř,
koření kari,
paprika sušená sladká,
cibule,
maggi,
olej,
solamyl,
vejce,
zelenina kořenová
Komentáře (3)