Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 188 kJ / 1 001 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,43 g |
Tuky | 50,31 g |
Vláknina | 14,60 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 231 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 33,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yPB
Moje poznámka
Jehněčí na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yPB
Nejnovější recepty
Křupavé cuketové řízečky
Přidáno před 2 hodinami
Cuketový wrap
Přidáno před 4 hodinami
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Švestkový džem
Přidáno před 22 hodinami
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno 16. 8. 2025 07:12:46
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno 16. 8. 2025 05:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketa /patizon s uzeným masem a bramborami z jednoho pekáčku
poirotka před 12 minutami
Pangas v česneku a bylinkách
poirotka před 12 minutami
Rychlý jogurtový koláč s jahodami
knihomolka před 24 minutami
Drobenková buchta se švestkami
Monique76 před 27 minutami
Kuřecí špízy
Vevik před 1 hodinou
Mandlová bábovka s vaječným koňakem
NellaGW před 2 hodinami
Hubník s anglickou slaninou
kacaba10 před 13 hodinami
Jednoduché Margot řezy
Petreli před 14 hodinami
Nekynuté šátečky
Bohunka37 před 14 hodinami
Litý kynutý koláč - hrníčkový, rychlý
majka-24 před 15 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí plec,
jehněčí plec recept,
jehněčí plec recepty,
maso na tymiánu,
jehněčí s rýží recept,
jehněčí recept,
jehněči,
recept na jehněčí plec,
mail hanny.com loc:cz,
jehněčí na timiánu,
zvěřina na tymiánu,
jehněčí plece,
jehněčí plec s rýží,
jehněčí maso recepty,
recepty jehněči plec,
jehněcí natymianu,
vareni jehneci plec,
jehněčí plec,
recept jehněčí plec,
tymián recept
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
olej,
česnek,
protlak rajčatový,
víno bílé,
bobkový list,
tymián,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (10)