Výtečná klobása na pečení
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 186 kJ / 4 586 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 674,70 g |
Tuky | 176,00 g |
Vláknina | 26,40 g |
Cholesterol | 1,95 g |
Sodík | 19,47 g |
Sůl | 37,00 g |
Sacharidy | 68,00 g |
Postup přípravy
Doporučená příloha: Co kdo má rád. U grilu na chalupě chleba, v sobotu doma brambory se zelím, u nás zvané Holeček.
Zveřejněno 25. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výtečná klobása na pečení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w0mM
Moje poznámka
Výtečná klobása na pečení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w0mM
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 3 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 6 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 10 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 11 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Sahula před 35 sekundami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 42 minutami
Koláč z cukety
Vampi před 2 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 2 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 3 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 3 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 4 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 5 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 6 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 8 hodinami
Tématické fráze:
klobásy na pečení,
prát do klobás,
pečení klobás,
hovezi prat,
klobasa na pečení,
domácí pečené klobásy,
prát na klobásy,
jak udělat prát,
hovězí klobása,
jak udit klobásy,
uzení klobás v troubě,
domácí klobásy pečené v troubě,
pečení klobásy,
peceni bile klobasy,
pečení klobas v troubě,
domácí klobásy na pečení,
jak udit hovězí maso,
vepřový prát,
peceni bilych klobásy,
prát klobásy
Suroviny:
přední hovězí,
plec vepřová bez kosti,
krkovice uzená,
česnek,
sůl,
rychlosůl,
paprika sušená sladká,
pepř,
voda,
střeva vepřová,
špejle,
sádlo
Komentáře (4)