Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 004 kJ / 1 913 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,50 g |
Tuky | 4,10 g |
Vláknina | 24,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 422,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrníčkové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lRxr
Moje poznámka
Hrníčkové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lRxr
Nejnovější recepty
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Hermelín ve slanině
Přidáno před 6 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Přidáno před 8 hodinami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 10 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 10 hodinami
Sekaná s mrkví a polentou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těsto na pizzu
tinakajfoszova před 3 minutami
Jablkovo-ořechová bábovka
HankaR. před 1 hodinou
Lečo
Lenka Sedlackova před 1 hodinou
Plněné pečené batáty
evahy před 1 hodinou
Cikánský řízek
Petulensie před 2 hodinami
Bratislavská buchta
DanaDR před 2 hodinami
Ovesné bramboráčky s minutkovým kuřecím masem
Jan Nemec před 3 hodinami
Buchta z kompotu
Dagemar před 4 hodinami
Tématické fráze:
rizoto,
hrničkova rýže,
vepřové rizoto s hráškem,
rizoto s uzeninou,
hrníčkové recepty,
recepty rizoto,
rizoto vepřové maso,
rizoto s bujonem,
hrníčkové rizeto,
rizoto s vepřovým masem a zeleninou,
rizoto zeleninové,
rizoto z vařeného masa,
klasické rizoto s vepřovým masem,
rizoto masox,
itaské rizoto,
rizoto s vepřovým masem a hráškem,
rizoto veprove,
hrnečkové rizoto recept,
levné italské rizoto recept,
hrníčkové recepty na vepřové maso
Suroviny:
rýže,
uzenina,
cibule,
paprika čerstvá červená,
bujón zeleninový,
voda,
sůl,
kečup sladký,
konzerva vepřová,
hrášek sterilovaný
Komentáře (18)
A zeleninový masox bych také nepřeceňoval, co do neškodnosti
Koupím kostry,uvařím je a mám polévku a obrané maso do rizota.
Maris - možná to měl být "klasický"
Já rýži zásadně dusím na zpěněné cibulce,obvykle s přidáním kurkumy a zeleniny nakrájené na malé kostičky (mrkev, celer). Zaliji vodou nebo vývarem z masa. Po uvedení do varu nechám asi 10 min vařit a pak nechám dojít v teple, nejlépe v peřinách. Do hotové rýže vmíchám uvařené maso, příp. ještě zeleninu dle vlastního uvážení(hrášek, kukuřici, mírně povařenou brokolici). A takové je naše rizoto.