Suroviny
Porce: 8 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 218 kJ / 4 354 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 242,10 g |
Tuky | 345,70 g |
Vláknina | 6,61 g |
Cholesterol | 730 mg |
Sodík | 6,97 g |
Sůl | 17,09 g |
Sacharidy | 65,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vcelku netradiční guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZxy
Moje poznámka
Vcelku netradiční guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZxy
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 17 hodinami
Houbová omeleta
Přidáno před 22 hodinami
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolová kyselá polévka
Fitulka před 1 hodinou
Jihočeská kulajda
Sahula před 3 hodinami
Pikantní cuketová pomazánka na topinky
Zabulienka před 3 hodinami
Pražský koláč podle ČSN
zdenka81 před 4 hodinami
Povidla
jana.smajclova před 5 hodinami
Švestková povidla
MAMA9903 před 10 hodinami
Masová bulharka
Kajkajak před 11 hodinami
Bramboračka
ZdeKy před 13 hodinami
Segedínský guláš
Tomasfaix před 13 hodinami
Tématické fráze:
guláš ze sumce,
vepřový guláš netradiční,
recept na pravou čabajku,
rýže čabajka recept,
netradiční vepřový guláš,
maďarký guláš,
netradiční recepty,
pikantní guláš,
guláš z bujonu,
jak vyrobit čabajku,
vyroba vepřoveho gulaše,
recept na madarky guláš,
recept na prave cabajky,
recept na guláš ze sumce,
guláš z čabajky,
pravá čabajka recept,
výroba čabajky,
vepřové maso vcelku,
gulaš čabajka,
netradicni recepty s játry
Suroviny:
plecko vepřové,
salám herkules,
čabajka,
olej rostlinný,
rama culinesse,
restovaná cibulka,
paprika sušená sladká,
mouka hladká,
bujón,
okurky sterilované,
sůl
Komentáře (11)
Tento recept vznikl typicky mužským způsobem. Podíval jsem se co je v lednici a ve špajzu a popustil uzdu své fantazii.
Zdravím všechny současné i budoucí příznivce chutné krmi.