Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 689 kJ / 1 838 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 116,71 g |
| Tuky | 58,86 g |
| Vláknina | 62,67 g |
| Cholesterol | 1,24 g |
| Sodík | 551 mg |
| Sůl | 1,15 g |
| Sacharidy | 181,29 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cez noc namočenú fazuľu dáme variť aj s cibuľou v celku a kosťami, bobkovým listom.
Krok 2: Penu zberáme alebo prvú vodu zlejeme, uvaríme, cca po hodine cibuľu vyhodíme, mäso oberieme z kostí a vrátime do polievky.
Krok 3: V kyslej smotane rozmiešame múku, ohrejeme polievkou a za miešania vlejeme do polievky, ešte cca 10 min. varíme.
Krok 4: Vodu s octom a soľou uvedieme do varu, opatrne vklepneme vajce do pohybujúcej sa vody a cca 3-4 minúty varíme, aby žĺtka ostali tekuté, vyberieme.
Zveřejněno 8. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zimní fazolačka s vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A68B
Moje poznámka
Zimní fazolačka s vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A68B
Nejnovější recepty
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 4 hodinami
Roláda s pečeným čajem
Přidáno před 12 hodinami
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno před 14 hodinami
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno před 14 hodinami
Pomerančové cukroví
Přidáno před 15 hodinami
Jehněčí guláš s kapií
Přidáno 3. 12. 2025 21:27:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Biskupský chlebíček II
káťa před 6 minutami
Pomazánka "Uheráček"
Kajkajak před 41 minutami
Krupičná kaše
Kajkajak před 1 hodinou
Vločková kaše
Kajkajak před 1 hodinou
Těstoviny s omáčkou ze špenátu a čerstvého smetanového sýru
poirotka před 3 hodinami
Kakaová roláda V2
Ketynna před 3 hodinami
Nejlepší marokánky
kocourer před 3 hodinami
Rumové kuličky s kokosem
Jarrmila před 4 hodinami
Vanilkové rohlíčky ořechové
Susanna před 5 hodinami
Vepřová plec se zeleninou na smetaně
Sahula před 5 hodinami
Tématické fráze:
fazolačka,
slovenska fazolacka s nudlemi,
chalupářská polévka,
fazolačka s nudlemi,
recept na fazole s vajcem,
fazolačka zimní,
recepty polévka fazolačka
Suroviny:
fazole,
cibule,
kosti vepřové,
sůl,
mouka polohrubá,
smetana zakysaná,
vejce,
bobkový list,
voda,
ocet,
cibule červená
Komentáře (18)