Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 904 kJ / 1 172 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,75 g |
Tuky | 102,73 g |
Vláknina | 4,88 g |
Cholesterol | 529 mg |
Sodík | 2,62 g |
Sůl | 6,32 g |
Sacharidy | 26,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka "Varmuža"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z697
Moje poznámka
Polévka "Varmuža"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z697
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 6 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 7 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 10 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 11 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 19 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Jarin57 před 54 minutami
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 1 hodinou
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 1 hodinou
Cuketová buchta
miryg13 před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 4 hodinami
Thajské curry
Trol60 před 4 hodinami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 4 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 7 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 7 hodinami
Tématické fráze:
rybena hodonín prodejna,
rybena hodonín,
varmuža ryby hodonín,
rybí prodejna varmuža hodonín,
varmuža ryby,
ovocná polévka,
recepty lidové recepty,
prodejna ryb hodonín,
ryby varmuza hodonin,
prodejna rybena hodonín,
ryby varmuza,
rybí prodejna hodonín,
varmuža ryby hodonín prodejna,
ryby hodonín,
hodonín rybena prodejna,
warmuza hodonin,
varmuža,ryby,
varmuža jídlo,
hodonín rybena,
rybena hodonín.cz
Suroviny:
slanina,
cibule,
mléko,
krupice dětská,
vejce,
klobása,
sůl,
pepř,
masox,
pažitka,
Komentáře (15)
Zdeni, právě že to tak nemusí být, ten název má víc významů, ale dobrého jídla se týká určitě
http://is.muni.cz/th/155755/ff_m/celek.doc