Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 904 kJ / 1 172 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,75 g |
Tuky | 102,73 g |
Vláknina | 4,88 g |
Cholesterol | 529 mg |
Sodík | 2,62 g |
Sůl | 6,32 g |
Sacharidy | 26,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka "Varmuža"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z697
Moje poznámka
Polévka "Varmuža"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z697
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 12 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 18 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 19 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 22 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 23 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 10 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 10 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 10 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 10 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 10 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 10 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 11 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 11 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 11 hodinami
Tématické fráze:
rybena hodonín prodejna,
rybena hodonín,
varmuža ryby hodonín,
rybí prodejna varmuža hodonín,
varmuža ryby,
ovocná polévka,
recepty lidové recepty,
prodejna ryb hodonín,
ryby varmuza hodonin,
prodejna rybena hodonín,
ryby varmuza,
rybí prodejna hodonín,
varmuža ryby hodonín prodejna,
ryby hodonín,
hodonín rybena prodejna,
warmuza hodonin,
varmuža,ryby,
varmuža jídlo,
hodonín rybena,
rybena hodonín.cz
Suroviny:
slanina,
cibule,
mléko,
krupice dětská,
vejce,
klobása,
sůl,
pepř,
masox,
pažitka,
Komentáře (15)
Zdeni, právě že to tak nemusí být, ten název má víc významů, ale dobrého jídla se týká určitě
http://is.muni.cz/th/155755/ff_m/celek.doc