Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 904 kJ / 1 172 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,75 g |
Tuky | 102,73 g |
Vláknina | 4,88 g |
Cholesterol | 529 mg |
Sodík | 2,62 g |
Sůl | 6,32 g |
Sacharidy | 26,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka "Varmuža"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z697
Moje poznámka
Polévka "Varmuža"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z697
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 17 minutami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 1 hodinou
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 4 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 5 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 13 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 55 minutami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 1 hodinou
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 1 hodinou
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 2 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 2 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 2 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 4 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 4 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
rybena hodonín prodejna,
rybena hodonín,
varmuža ryby hodonín,
rybí prodejna varmuža hodonín,
varmuža ryby,
ovocná polévka,
recepty lidové recepty,
prodejna ryb hodonín,
ryby varmuza hodonin,
prodejna rybena hodonín,
ryby varmuza,
rybí prodejna hodonín,
varmuža ryby hodonín prodejna,
ryby hodonín,
hodonín rybena prodejna,
warmuza hodonin,
varmuža,ryby,
varmuža jídlo,
hodonín rybena,
rybena hodonín.cz
Suroviny:
slanina,
cibule,
mléko,
krupice dětská,
vejce,
klobása,
sůl,
pepř,
masox,
pažitka,
Komentáře (15)
Zdeni, právě že to tak nemusí být, ten název má víc významů, ale dobrého jídla se týká určitě
http://is.muni.cz/th/155755/ff_m/celek.doc