Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 450 kJ / 2 259 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,23 g |
| Tuky | 33,48 g |
| Vláknina | 22,94 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,51 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 407,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grahamový kváskový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BrOn
Moje poznámka
Grahamový kváskový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BrOn
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 2 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 2 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 4 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 2 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 3 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 3 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 3 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 4 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 4 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 4 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 5 hodinami
Koka sušenky
habis před 6 hodinami
Tématické fráze:
grahamový chléb,
grahamový chleba,
grahamovy chleb recept,
recept na grahamový chleba,
grahamův chléb,
recept na grahamový chléb,
grahamový chleba recept,
recept grahamový chleba,
grahamový chléb z domácí pekárny,
recept grahamový chleb,
grahamová mouka,
recept na kváskový chléb z pekárny,
grahamový chléb z kvásku domácí pekárny,
grahamův chleba,
chléb z grahamové mouky,
chléb,
kváskový chleba-recept,
grahamovy chlieb,
kváskový chléb z domácí pekárny,
kváskový celozrnný chléb recept
Suroviny:
kvas žitný,
voda,
mouka grahamová,
mouka hladká,
olej,
sůl,
kmín celý,
kvasnice,
solamyl
Komentáře (9)
Všem děkuji za uznání. Pekárnu mám teprve od posledních Vánoc, stále se učím. Průběžně jsem začala používat kromě semínek, která miluje moje dcera, třeba vločky (hodí se na zahuštění řidšího těsta), otruby a syrovátku (pro zdraví) nebo naposledy solamyl - prý zlepšuje kynutí.