Postup přípravy
Příloha: bramborová kaše, brambory, nebo samotné k vínku. Zdobíme květy lichořeřišnice (mají lehce pálivou chuť, podobnou ředkvičkám). Je to spíše chuťovka, k obědu by toho bylo málo, zvláště pro masožravce a větší jedlíky.
Zveřejněno 25. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květy cukiny plněné sýrem a smažené
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vQ5M
Moje poznámka
Květy cukiny plněné sýrem a smažené
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vQ5M
Nejnovější recepty
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 2 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 4 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 6 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 9 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 21 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno 20. 10. 2025 14:05:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra jablkový koláč
Eva_H před 15 minutami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 25 minutami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 2 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 3 hodinami
Salámová rychlá pomazánka
DavidVolvo před 3 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Petra.21 před 4 hodinami
Buřtguláš samotáře Rermora
Dogys před 4 hodinami
Kuřecí čína
Cikitaka před 4 hodinami
Tématické fráze:
smažené cuketové květy,
smažené dýňové květy,
cukina recepty,
dýňové květy,
plneny cuketový kvet,
květy cukety,
květy dýně,
květy cukety recept,
cuketové květy,
obalovana cukina,
smažené květy cukety,
smažený cuketový květ,
cuketový květ,
recepty s cukiny,
cukiny,
květ cukety,
plněné květy cukety,
květy z cukety,
plané květy u cuket,
dýňové květy recept
Suroviny:
květy cukiny samčí,
sýr niva,
vejce,
mouka,
strouhanka,
tuk na smažení
Komentáře (33)
Tak v létě vyzkoušej a dej vědět, jak Ti chutnalo.
Bramborák z ní mi moc nechutná,je lepší z brambor,alespoň pro mne.
Smažená je moc dobrá, ale dosti mastná, když je v trojobalu, ale napadlo mne, že ji zkusím v těstíčku, to tolik nesaje.
A buchty? To jsem ještě neslyšela. Poskytneš, prosím, recept?
Marmeládu děláš jen z cukiny nebo s přídavkem ovoce?
A nějaké květy ponech, ať máš dost plodů.
Toto lze dělat pouze, když máš cukin plnou zahradu. Jinak jen jako chuťovka.
Kostičky přidávám do leča, nastrouhanou do mletého masa, dokonce jsem ji přidávala i do DIA marmelády, abych jí měla více.
Ze starší nastrouhané na velké slzíčce dělám zelí.
A nejraději ji podélně rozkrojenou vydlabu a plním houbami promíchanými s rozkloktaným vajíčkem a dám zapéct. Navrch sýr.
* Jani, můžeš vzít jakýkoliv květ, jenže se ochudíš o plody, ale jinak je to jedno.
* Cardanko, děkuji.
Všem dobrou chuť.
tudíž - bodík letí +