Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 896 kJ / 1 409 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,70 g |
Tuky | 18,60 g |
Vláknina | 30,50 g |
Cholesterol | 195 mg |
Sodík | 6,59 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 207,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kroupy s kyselým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A6E3
Moje poznámka
Kroupy s kyselým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A6E3
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 9 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 6 hodinami
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 7 hodinami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 7 hodinami
Snadný štrúdl
Ivace před 7 hodinami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 7 hodinami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 8 hodinami
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 9 hodinami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 9 hodinami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 9 hodinami
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 9 hodinami
Tématické fráze:
ječné kroupy recept,
ječné kroupy,
ječné kroupy recepty,
kroupy recepty,
pečené kroupy,
jak uvařit ječné kroupy,
pečené kroupy s krví,
kroupy s kysanym zelim,
recepty z ječných krup,
recepty s kyselým zelím,
jak se vaří ječné kroupy,
recept ječné kroupy,
kroupy recept,
jak se vaří ječné kroupy,
jak se vaří ječné kroupy,
kroupy ječné,
recept pečené kroupy,
kroupy,
recept na kroupy,
recepty na ječné kroupy
Suroviny:
kroupy ječné,
zelí kysané,
maso uzené,
sůl
Komentáře (13)
Bodík letí
posilam bodik a brzy vyzkousim....