Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 009 kJ / 1 675 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,19 g |
Tuky | 155,97 g |
Vláknina | 17,90 g |
Cholesterol | 175 mg |
Sodík | 4,06 g |
Sůl | 9,65 g |
Sacharidy | 41,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rádin králík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/46X6
Moje poznámka
Rádin králík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/46X6
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 1 hodinou
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 2 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 10 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 1 hodinou
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 1 hodinou
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 8 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 11 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 11 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 11 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 12 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 14 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 14 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 15 hodinami
Tématické fráze:
králík recepty,
jak dlouho péct králíka,
salám z králíka,
na kolik péct králíka,
vareni kralik,
směs z králíka,
vaření z králíka,
jaké koření na králíka,
králík recepty bezkonkurenční,
kralik na křenu,
jak dlouho vařit králíka,
recepty na králika,
jak dlouho vařit králíka,
staročeský králík,
jak péct králíka,
domácí salám z králíka,
recepty z králíka,
králík recept,
králíci salam,
recept na kralíka
Suroviny:
stehno králičí,
krenex,
hořčice kremžská,
cibule,
česnek,
špek,
salám točený,
žampiony sterilované,
smetana na vaření,
koření staročeské,
sůl,
pepř,
podravka,
mouka hladká,
voda
Komentáře (10)