Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 27 862 kJ / 6 659 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,04 g |
Tuky | 317,30 g |
Vláknina | 20,80 g |
Cholesterol | 2,45 g |
Sodík | 763 mg |
Sůl | 1,78 g |
Sacharidy | 821,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čokoládový dort s karamelovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MZqO
Moje poznámka
Čokoládový dort s karamelovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MZqO
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Švestkovy koláč s krémem z tvarohu a pudingu
Přidáno před 3 hodinami
Bazalková frittata
Přidáno před 8 hodinami
Nepečený makový koláč
Přidáno před 14 hodinami
Oblíbená žemlovka
Přidáno před 23 hodinami
Jablečný koláč se skořicí
Přidáno 5. 9. 2025 20:40:42
Těstoviny s dýní a rajčaty
Přidáno 5. 9. 2025 20:02:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí roláda plněná vejci a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Stefi.f před 6 minutami
Steak z tuňáka s citronovo-hořčičnou omáčkou
vanilj před 2 hodinami
Fazolová polévka mojí babičky
Frant.cermak@seznam.cz před 3 hodinami
Základní Donuts - Donut maker
icecube58 před 3 hodinami
Vepřové kotlety podle balkánské kuchařky
michaelatomastikova999 před 4 hodinami
Boloňské špagety
TondaJ před 4 hodinami
Muffinkové bábovičky
trejbaljaroslav7 před 4 hodinami
Červená řepa jako chuťovka s cibulí, nebo jako salát
janecpavel před 5 hodinami
Vločkové zdravé sušenky
zdenek.vejmola před 5 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Katkamotloch@gmail.com před 5 hodinami
Tématické fráze:
čokoládový krém do dortů,
čokoládový dort,
krem ze salka,
dort,
čokoládový krém ze salka,
čokoládový krém,
čokoládový krém na dort,
krém na dort ze salka,
čokoládový dort s krémem,
dort ze salka,
krém na dort,
karamelový dort ze salka,
krém do dortu ze salka,
dortový krem ze salka,
dort s krémem ze salka,
čokoládový dortový krém,
čokoládový dort s karamelem,
krém do čokoládového dortu,
krém ze salka a másla,
dort ke čtyřicátinám
Suroviny:
cukr krupice,
žloutek,
kůra pomerančová,
olej,
kakao,
mouka hrubá,
mouka hladká,
skořice,
krém,
salko,
máslo,
mléko,
pudink karamelový,
cukr moučkový,
mléko sušené polotučné,
olej,
med,
tresť mandlová sladká,
voda
Komentáře (53)
Tento dort už jsem dělal několikrát a výše zmíněný postup se osvědčil.
PS: přikládám fotku
Chci se zeptat krém dáváš i pod potahovou hmotu, nebo zvrchu dort nenatíráš?Já osobně bych dělala krém buď jen ze Salka, nebo jen z čokoládového pudingu, ale ne obojí
Bilky - OK
Zloutky - nemozne vytvorit testo! Vzala jsme 4 zloutky 62,5g cukru a pom. kuru, ty jsem slehala asi tak 15 min. pak jsme pridala 7,5 cl oleje a posleze jsem se snazila pridat mouku a kakao - V TOM je vsak zadrhel!! Jelikoz jeste jsem nevmichala vsechno a uz je testo tak huste, ze mixer je schopen jej jen stezi zamichat!!! pridala jsem jak popsano 25g + 65g mouky a 35g kakaa.
Jedine v cem by mohl byt problem - nemam snad po 15 min. dostaecne vyslehane zloutky? nemam bohuzel hrubou mouku - tak jsem kompromisne pridala celkove neco mezi hladkou polohrubou 90g.
Muze mit prosimmnekdo poradit? Nebo je to normalni, ze to testo tak zhoustne?? Ale v tom pripade neni mozne opatrne vmichat bilky a uz vubec ne testo VLIT na plech...
Predem diky za odpoved!!
Já do salkového krému puding nepřidávám, ten ti myslím způsobil to zřídnutí.
Na ty lístečky máš formičku ?