Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 461 kJ / 2 261 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 184,87 g |
Tuky | 128,41 g |
Vláknina | 10,89 g |
Cholesterol | 849 mg |
Sodík | 3,01 g |
Sůl | 7,26 g |
Sacharidy | 88,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Malínské plněné tolary s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/08G7
Moje poznámka
Malínské plněné tolary s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/08G7
Nejnovější recepty
Tortillové košíky
Přidáno před 1 hodinou
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 4 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno 6. 5. 2025 13:33
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno 6. 5. 2025 12:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 10 minutami
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 13 minutami
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 28 minutami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 41 minutami
Hovězí na česneku
Modraska před 2 hodinami
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 4 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 5 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 5 hodinami
Koláčky jako kynuté, ale bez kynutí
Moanka před 5 hodinami
Tématické fráze:
bramborové tolary,
bramborové tolarky,
bramborové tolárky recept,
za malinským křenem 2014,
mail tolar.ch loc:cz,
mleté maso s křenem,
malinska smes,
za malínským křenem,
bramborové toláry recept,
knihovnicka receptu - to nejlepsi z piva,
malínský guláš recept,
malinska smes,
malinský šunkový závitek,
malinske pokrmy,
recept na bramborové tolárky,
tolary bramborove,
bramborový tolar,
plnene maso s krenem,
recept na křen,
křen v receptech
Suroviny:
maso vepřové mleté,
cibule,
veka,
vejce,
česnek,
slanina,
křen,
sůl,
pepř mletý,
pivo černé,
mouka hladká,
vejce,
hořčice dijonská,
strouhanka,
olej
Komentáře (9)