Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 461 kJ / 2 261 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 184,87 g |
Tuky | 128,41 g |
Vláknina | 10,89 g |
Cholesterol | 849 mg |
Sodík | 3,01 g |
Sůl | 7,26 g |
Sacharidy | 88,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Malínské plněné tolary s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/08G7
Moje poznámka
Malínské plněné tolary s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/08G7
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 2 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 2 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 2 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 4 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 7 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 10 minutami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 22 minutami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 1 hodinou
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 4 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 4 hodinami
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 5 hodinami
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 5 hodinami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 5 hodinami
Pikantní kuřecí křídla
vakl1 před 5 hodinami
Hrnková buchta
Fatima2 před 6 hodinami
Tématické fráze:
bramborové tolary,
bramborové tolarky,
bramborové tolárky recept,
za malinským křenem 2014,
mail tolar.ch loc:cz,
mleté maso s křenem,
malinska smes,
za malínským křenem,
bramborové toláry recept,
knihovnicka receptu - to nejlepsi z piva,
malínský guláš recept,
malinska smes,
malinský šunkový závitek,
malinske pokrmy,
recept na bramborové tolárky,
tolary bramborove,
bramborový tolar,
plnene maso s krenem,
recept na křen,
křen v receptech
Suroviny:
maso vepřové mleté,
cibule,
veka,
vejce,
česnek,
slanina,
křen,
sůl,
pepř mletý,
pivo černé,
mouka hladká,
vejce,
hořčice dijonská,
strouhanka,
olej
Komentáře (10)