Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 090 kJ / 739 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,44 g |
Tuky | 21,85 g |
Vláknina | 13,92 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 272 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 28,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k8qK
Moje poznámka
Guláš v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k8qK
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 1 hodinou
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 13 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 14 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 23 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč
jalamo před 11 minutami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 21 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 1 hodinou
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 2 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 2 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 5 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 5 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 11 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 11 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 11 hodinami
Tématické fráze:
gulas valobalu,
maso v alobalu,
recepty v alobalu,
alobal,
plecko v alobalu,
veprove maso v alobalu,
vepřovy guláš z alobalu,
vepřový guláš z plecka v alobalu,
pleckovalobalu,
vepřový guláš z plecka,
plecko alobal recepty,
veprový guláš v alobalu,
masíčko v alobalu,
maso v alobalu s paprikou,
vepřový guláš do alobalu,
jak udělat guláš vepřový v alobalu,
jednoduché recepty guláš v alobalu,
roman guláš,
veprove plecko v alobalu,
recept 500g plecka
Suroviny:
plecko vepřové,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
majoránka,
sůl,
pepř,
kmín celý,
olej,
alobal
Komentáře (9)