Postup přípravy
Zveřejněno 6. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso na česneku se zeleninou-(Parní hrnec)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WPxX
Moje poznámka
Vepřové maso na česneku se zeleninou-(Parní hrnec)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WPxX
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 11 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 16 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno 4. 5. 2025 04:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celozrnné rohlíky s omládkem
Dajda před 1 hodinou
Chilli con carne
helusa27 před 1 hodinou
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 11 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 12 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 14 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 14 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 14 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 15 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 15 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 17 hodinami
Tématické fráze:
parní hrnec recepty,
maso v lorně,
maso na lorne,
vepřové maso v parním hrnci,
maso na lorně recept,
veprove v parnim hrnci,
lorna recepty,
lorna na maso,
maso v lorne recept,
maso v grilovací lorně recepty,
vepřové maso v tlakovém hrnci,
maso v parním hrnci,
vepřové maso na česneku,
vepřové maso dietně,
lorna recept,
jaký parní hrnec,
vepřové v páře,
recepty lorna,
maso do lorny,
vepřové maso v lorně
Suroviny:
kotleta,
pepř,
majoránka,
omáčka worcesterová,
česnek,
omáčka sojová,
brambory,
hrášek
Komentáře (20)
Zatím dělám hlavně kuře a ryby - to si pochutnává i rodinka, vepřové zkusím a na hovězí se chystám teď o víkendu - podle přání manži ho udělám na páře a pak jenom narychlo projedu pánví - tak uvidíme