Vepřový plátek na cibulové peřince

Vepřové maso Doba přípravy: 30 minut 6 názorů

Vepřové maso Doba přípravy: 30 minut 6 názorů

Suroviny 4 porce

4 plátky vepřové kotlety (kýty)
2 cibule
2 stroužky česneku
1 polévková lžíce kaparů v soli
1 hrst parmezánu
1 hrst hub (já měla naložené sterilované hříbky)
2 polévková lžíce kremžské hořčice
hladká mouka na obalení
sůl
pepř
pivo na podlití

Postup přípravy receptu

  1. Plátky osolíme, opepříme, naklepeme, obalíme v hladké mouce.

  2. Zprudka opečeme v hlubší pánvy.

  3. Do mísy dáme nakrájenou cibuli na půlkolečka, česnek nasekaný, capary, nastrouhaný parmezán, hořčici- promícháme.

  4. Do pánve po masu dáme cibulovou směs,houby, krátce osmahneme, poklademe masem a podlejeme pivem cca 1 dlc.

  5. Podusíme osm minut pod poklicí. Já dala navrh volské oko a posypala petrželkou, nemusí být.

Poznámka od kuchařky

příloha nejlépe čerstvý chléb, opečné brambory, šťouchané brambory, bramboráky

Komentáře k receptu Vepřový plátek na cibulové peřince

Tématické fráze: maso v peřince veprový plátek veprovy platek recept vepřové plátky na cibuli vepřové maso v peřince veprove platky s bramborákem cibulova hořčice vepřové na panvy kotlety v peřince vepřové plátky nalozene platky s cibuli maso v cibulové peřince vepřové plátky na na cibuli vepřové plátky na cibule veprove platky s parmezanem krkovice v peřince ryba v bramborove perince vepřové plátky parmezán vepřová kotleta recepty kotleta v perince