Postup přípravy
Zveřejněno 6. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso na česneku se zeleninou-(Parní hrnec)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WPxX
Moje poznámka
Vepřové maso na česneku se zeleninou-(Parní hrnec)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WPxX
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 19 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno 19. 6. 2025 10:01
Caesar salát naší rodiny
Přidáno 19. 6. 2025 09:27
Slávky na asijský způsob
Přidáno 19. 6. 2025 09:00
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klobásy se zelím
pavelcicha před 32 minutami
Salát s cottage
SenBri před 1 hodinou
Roládky na špejli
anicka1 před 1 hodinou
Rychlá buchta s povidly
Hubenoura před 3 hodinami
Brokolicovo-celerová polévka
TondaJ před 3 hodinami
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Kdyzjehlad před 7 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 13 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 15 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 15 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 15 hodinami
Tématické fráze:
parní hrnec recepty,
maso v lorně,
maso na lorne,
vepřové maso v parním hrnci,
maso na lorně recept,
veprove v parnim hrnci,
lorna recepty,
lorna na maso,
maso v lorne recept,
maso v grilovací lorně recepty,
vepřové maso v tlakovém hrnci,
maso v parním hrnci,
vepřové maso na česneku,
vepřové maso dietně,
lorna recept,
jaký parní hrnec,
vepřové v páře,
recepty lorna,
maso do lorny,
vepřové maso v lorně
Suroviny:
kotleta,
pepř,
majoránka,
omáčka worcesterová,
česnek,
omáčka sojová,
brambory,
hrášek
Komentáře (21)
Zatím dělám hlavně kuře a ryby - to si pochutnává i rodinka, vepřové zkusím a na hovězí se chystám teď o víkendu - podle přání manži ho udělám na páře a pak jenom narychlo projedu pánví - tak uvidíme