Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 044 kJ / 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,04 g |
Tuky | 1,11 g |
Vláknina | 7,46 g |
Cholesterol | 6 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,04 g |
Sacharidy | 47,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Plátky masa osolíme, opepříme a posypeme kořením na steaky. Vložíme na spodní patro hrnce a paříme. Pokud máme pravou svíčkovou, stačí 40 minut, pokud falešnou, tak 50 minut. Na posledních 10 minut přidáme druhé patro se žampiony a fazolkami.
Krok 2: Brambory ve slupce si omyjeme a povaříme do poloměkka. Pak je na čtvrtíme, naskládáme na mřížku pekáčku a potřeme 1 lžičkou olivového oleje s utřeným česnekem a dáme grilovat dorůžova.
Krok 3: Kdo má rád, může si udělat dresing z jogurtu buď s česnekem, nebo třeba chilli omáčkou a hotové jídlo jím pokapat.
Zveřejněno 7. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí steak (Parní hrnec)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/99J4
Moje poznámka
Hovězí steak (Parní hrnec)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/99J4
Nejnovější recepty
Lotus poháry s ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno před 12 hodinami
Bramborové chipsy z HF
Přidáno před 14 hodinami
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno před 23 hodinami
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno před 23 hodinami
Rychlé třešňové řezy v remosce
Přidáno 12. 6. 2025 18:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodové smoothie
Valis před 10 minutami
Jihočeský kynutý koláč
Vlasti80 před 54 minutami
Plněná kuřecí prsa se šťouchaným smetanovým bramborem
Moanka před 54 minutami
Hrníčkový ovocný koláč
Papucel před 2 hodinami
Domácí okurková a jahodová šťáva
TotalMudla před 3 hodinami
Ražniči v pomalém hrnci
radekfiala před 3 hodinami
Borůvkový táč
Eviip před 3 hodinami
Kuřecí v rajčatovo česnekové omáčce s krupicovými nočky
Jan Nemec před 6 hodinami
Modelovací hmota (falešný marcipán) dobrý na tvoření figurek
HanaS92 před 7 hodinami
Svíčková na smetaně
Radka.cvoligova@gmail.com před 8 hodinami
Tématické fráze:
parní hrnec recepty,
recepty parní hrnec,
hovězí stejk,
stejk hovezi recept,
hovězí maso v parním hrnci,
hovězí v parním hrnci,
steak z falesne svickove,
falešná svíčková steak,
hovězí stejk recept,
hovězí falešná svíčková steak,
parni hrnec kucharka,
steak z hovězího krku,
stejk hovezi,
falešná svíčková recepty,
recepty na parní hrnec,
parní hrnec,
hanger steak pohlreich,
stejk recept,
hovězí steak z falešné svíčkové,
steaky z falešné svíčkově
Suroviny:
svíčková hovězí,
sůl,
pepř,
koření steakové,
žampióny,
fazolky zelené,
brambory,
jogurt bílý,
česnek
Komentáře (25)
To si někdo někde pěkně popletl pojmy, vlastně názvy.
mandle (neregistrovaný/á) to je jasné, že ne, no, co naděláš, je to zase zdravější, netvrdím, že lepší
hafikov no, snažím se, díky Iljusi mám nějaké odkazy a z hlavy mne napadají tak snad francouzské brambory, že bych dala šunku, třeba žampiony, nebo hlívu, nějakou zeleninu, celé bych to navrstvila a před dopařením těch 10 minutek rozšlehala bílky, nebo třeba i jeden žloutek a dva bílky spolu se sýrem nějakám 30% strouhaným, na to pak nějaký ten dresing z jogurtu a zase oběd, ne?