Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 552 kJ / 132 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,80 g |
Tuky | 9,60 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 360 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 9,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do misky dáme smetanu, hořčici, sůl, pepř a nadrobno nastrouhanou okurku. Necháme alespoň dvě hodiny odležet, podáváme k hranolkům.
Zveřejněno 11. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí tatarka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xmx
Moje poznámka
Domácí tatarka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xmx
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 25 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 28 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 30 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 9 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 9 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 13 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 13 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 15 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Tématické fráze:
vyroba tatarky,
tatarka z Majolky®,
tatarka z jogurtu,
domácí Majolka®,
tatarka recept,
domácí Majolka® video,
domácí majonéza podle polreicha,
tatarka,
recept tatarka,
jak vyrobit tatarku,
jak udělat tatarku,
jogurtová tatarka,
jak se dela tatarka,
recept na tatarku,
tatarka podle polreicha,
domácí majonéza recept,
tatarka bez vajec,
domácí Majolka® recept,
výroba Majolky®,
domácí tatarská omáčka
Suroviny:
smetana zakysaná,
hořčice,
sůl,
pepř,
okurky sterilované
Komentáře (6)