Utopenci v aspiku
Klasické utopence můžeme ozvláštnit tak, že je můžeme zalít aspikem. Pak je můžeme podávat i jako součást obložené studené mísy. Jejich pikantní nakyslá chuť pak bude vítanou změnou.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 477 kJ / 353 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,92 g |
Tuky | 0,67 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,03 g |
Sůl | 15,00 g |
Sacharidy | 79,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Utopenci v aspiku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GMML
Moje poznámka
Utopenci v aspiku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GMML
Nejnovější recepty
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Křehký štrúdl
Přidáno před 10 hodinami
Aspik s vajíčkem
Přidáno před 13 hodinami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 13 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 13 hodinami
Těstoviny s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolkový salát
Vlasta159 před 4 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 11 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 12 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 13 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 15 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 15 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 16 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 16 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 16 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 17 hodinami
Tématické fráze:
buřty v aspiku,
špekáčky v aspiku,
utopenci v rosolu,
utopenec v aspiku,
buřty v rosolu,
utopenci v želatině,
utopenci,
špekáčky v aspiku recept,
utpoenci v aspiku,
čočkový aspik,
špekáčky v v aspiku,
v aspiku,
špekáčky v aspiku,
aspik,
utopenvi v aspiku,
utopenci recept,
recept na utopence,
utopencový salát,
utopenci v rosolu recept,
buřty s cibulí v aspiku
Suroviny:
špekáček,
ocet,
voda,
cibule,
okurky sterilované,
sůl,
cukr,
vegeta,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
želatina
Komentáře (7)