Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 524 kJ / 125 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,96 g |
Tuky | 0,79 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 22,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí na bazalce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmYK
Moje poznámka
Krůtí na bazalce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmYK
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 7 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 7 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 8 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 11 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 11 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
ZboSy před 15 minutami
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 41 minutami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 48 minutami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 5 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 7 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 7 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 8 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 8 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 9 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 9 hodinami
Tématické fráze:
krůtí maso na bazalce,
krůtí prsa na bazalce,
kruti s bazalkou,
krůtí maso s bazalkou,
krůtí maso bazalka,
recepty s bazalkou,
omacka na bazalce,
přírodní krůtí plátky,
kruti přirodni platky,
krůtí maso a bazalka,
krůtí plátky na bazalce,
dušená krůtí prsa na bazalce,
bazalka recepty,
krůtí prsa s bazalkou,
bazalka na kruti maso,
krůtí recepty bazalka,
krůtí prsa bazalka,
krůtí bazalka,
vepřový plátek dušený na bazalce,
přírodní vepřový plátek na bazalce
Suroviny:
maso krůtí,
cibule,
pórek,
sůl,
paprika sušená sladká,
pepř,
olej,
máslo,
bazalka čerstvá,
brambory
Komentáře (7)