KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v českých omáčkách: Víte, jak okořenit rajskou nebo čím zahustit svíčkovou?
Sladká podzimní trojka: Bramborové placky plněné švestkami a sypané mákem nádherně voní a nejlepší jsou ještě teplé
Hitem internetu je majonéza z volského oka: Stačí přidat jen olej a hořčici, rozmixovat, dochutit a máte do pár minut hotovo
Video Babiččina spíž: Domácí čalamáda bez zavařování. Zelenina zůstane krásně křehká a chutná báječně
Video Babiččina spíž: Nejvoňavější způsob, jak zpracovat úrodu hrušek – recept na povidla, co vydrží celou zimu
2 foto Hodnocení 9× Bílá netkaná textilie na zahradě: Poskytuje rostlinám důležitou ochranu před chladem
5 foto Buchty v 7 pádech Honzy Dědka: Cukrářka Mirka van Gils Slavíková prozradila léty prověřený recept od své babičky
Hořčicové řízky z krkovice jsou báječně šťavnaté a křupavé. Výtečně s nimi ladí bramborový salát s domácí majonézou