Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

NOVINKA: Naše chalupářská kuchařka

Koupit za 399 Kč

Hlívový chleba

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 2. 2010 20:34

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 834 kJ / 2 111 kcal
Bílkoviny71,10 g
Tuky16,32 g
Vláknina32,86 g
Cholesterol 6 mg
Sodík 6,47 g
Sůl16,10 g
Sacharidy403,58 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Těsto si musíme vychytat, buď přidáme mouku-pokud se nám zdá těsto řídké, nebo vodu-když se nám zdá tuhé!

Chleba je opravdu moc dobrý, nadýchaný a měkoučký a má dobrou kůrku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

clupmi clupmi

22. 2. 2010 13:03

p.s. Udělil jsem 8.+:-))

clupmi clupmi

22. 2. 2010 13:02

Opět výborný nápad - tip:yes:. Hlíva ústřičná je velmi zdravá houba. :-! Určitě vyzkouším ve svém Panasonicu a dám pak vědět.
Jinak s tím poměrem sypkých a tekutých surovin to bude asi pravda. Příliž volné těsto.
http://clupmi.blog.cz/0901/silvestrovsky-chlebik

savlinka savlinka

10. 2. 2010 18:02

JANI,MÁŠ BODÍK HNED BYCH SI HO DALA:-))

Bibinka Bibinka

10. 2. 2010 17:34

jj, chlebík je ušatej, jak správně píše Gabča, vylezl z pekáčku;-)a koukněte jak jsou ty uši oštípaný:-Oto vám byla tááááák dobrá chroupavá kůrka:-!ale co, tvar netvar, hlavně, že fakt chutná;-):-p Díky všem za bodíky:yes:

drahulin drahulin

10. 2. 2010 16:54

Bibi vypadá úžasně.:-p

ercicka ercicka

10. 2. 2010 11:43

gabina, chlebove cesto musi drzat tvar, nesmie sa roztekat, resp. vytehat z pekaca ;-)

Gabina

10. 2. 2010 10:57

Shineon, ty uši jsou z toho, že těsto překynulo ten pekáček :-D

shineon

10. 2. 2010 10:05

krásnej ušák s ušima do stran:-O:-O ale vypadá hezky:yes:, bála bych se, že je tam moc tekutin:-?

ercicka ercicka

10. 2. 2010 08:31

bibi, chlebik mas krasny, ale asi tam mas fakt prilis vela tekutin? obycajne sa na 500g muky dava max. 300ml tekutin, ak pises, ze si prisypavala 100g muky, tak to je velmi vela a je to skoro novy recept. Niekto nemusi vediet ako by malo vyzerat spravne chlebove cesto a preto ani nevie kolko muky treba prisypat. Mozno keby si skusila ubrat vody, tak ti vyskoci este vyssie :yes:

pipre pipre

9. 2. 2010 23:10

No Bibinko, tak ten se ti povedl a z hlívou, to zírám:yes::yes:+6.

cardanka

9. 2. 2010 22:48

Bibi:-K úplná kouzelnice:-p 5.bodík pro nádherný bochník:yes:;-)

Bibinka Bibinka

9. 2. 2010 21:01

Špagetko, já myslím, že není i když je pravda, že jsem mouku dosypávala, odhadem tak 100 g, proto jsem psala pod čarou mouku event. přidat. Možná bych tam mohla rovnou přidat do receptu to množství, co myslíš:-?

Bibinka Bibinka

9. 2. 2010 20:57

k.Radulko, cítit to po houbách v pravém smyslu není, chleba krásně voní a dá mu velmi dobrou chuť;-)

k.radulka k.radulka

9. 2. 2010 20:46

Je tam cítit hodně chut hub? :-?

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 2. 2010 20:42

:-O:-O:yes::yes: Jani, to se ti povedloooooo!!:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše chalupářská
kuchařka

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak péct chléb v panasonicu domácí pekárna těsto překynulo ušatej chleba pekárna chleba s ušima

Suroviny: voda, mléko, sůl, cukr, mouka hladká, mouka celozrnná, tymián, kmín celý, hlíva ústřičná sušená, droždí

TopRecepty.cz

Hlívový chleba

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2xjA