Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 561 kJ / 1 090 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 225,84 g |
Tuky | 15,27 g |
Vláknina | 5,70 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 852 mg |
Sůl | 2,01 g |
Sacharidy | 10,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí pečeně na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/71lQ
Moje poznámka
Hovězí pečeně na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/71lQ
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 13 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 15 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 16 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 18 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 20 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Patizonová polévka s koprem a zakysankou
Kostriba před 1 hodinou
Citronová bábovka
AlenaCernik před 7 hodinami
Cuketová topinková směs
douver před 8 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
Sahula před 8 hodinami
Škvarkové tyčinky
HanaS92 před 9 hodinami
Kokosová roláda od IvettyG
Dyna1 před 10 hodinami
Bublanina
alenalentz před 11 hodinami
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 12 hodinami
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 12 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 12 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na tymiánu,
hovězí maso na tymiánu,
hovězí pečeně,
jak dlouho péct hovězí,
hovězí špalek,
hovězí na timiánu,
jak péct hovězí maso,
jak dlouho se pece hovezi,
hovězí tymián,
maso na tymiánu,
hovězí pečeně na timiánu,
jak dlouho péct hovězí zadní,
jak dlouho se pece hovezi maso,
hovězí pečen,
jak pect hovězí,
hovězí pečeně na timiánu,
hovězí pečeně s tymiánem,
jak dlouho péct hovězí,
hovezi a tymian,
pečeně na tymiánu
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
mrkev,
petržel,
tymián sušený,
masox,
olej,
sůl,
mouka hladká,
hořčice
Komentáře (15)
Ale fotky jsou úžasné už jenom ty si zaslouží bodík