Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 700 kJ / 645 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 116,02 g |
| Tuky | 7,32 g |
| Vláknina | 12,94 g |
| Cholesterol | 235 mg |
| Sodík | 255 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 25,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kořeněná omáčka s okurkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w0VM
Moje poznámka
Hovězí kořeněná omáčka s okurkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w0VM
Nejnovější recepty
Domácí veka
Přidáno před 12 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 13 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 17 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 21 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sedlácké fondue
vitula1 před 19 minutami
Jemné domácí houskové knedlíky
Pecenesele před 12 hodinami
Rychlé nočky z kefíru
Praevka před 12 hodinami
Kančí žebra s řeznickým salátem
sedmikraska 77 před 13 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 15 hodinami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 15 hodinami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 18 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 19 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 19 hodinami
Tématické fráze:
hovezí omacka,
babicovy dobroty znojemská pečeně,
omacka z hoveziho vyvaru,
hovezi omacka recept,
znojemska hovezi pecene,
hovězí omacky,
hovězí na omáčku,
omačka hovězi,
omáčky z hovězího vývaru,
babicova znojemska pecene,
znojemská pečeně babicovy dobroty,
omáčka s okurkou,
omacka s okurkama,
vaříme z hovězího masa,
omáčka z hovězího,
babicovy dobroty-znojemska pecene,
babicovy dobroty recepty znojemská pečeně,
babicova znojemska,
omacky z hoveziho,
hovězí s okurkou
Suroviny:
maso hovězí,
slanina anglická,
cibule,
okurky sterilované,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
paprika sušená sladká,
masox,
mouka hladká,
česnek,
sůl
Komentáře (15)
Ale - chci se zeptat; z jakého důvodu to maso předvařuješ vcelku a teprve v půlce ho krájíš a dusíš? Já bych ho tam šoupla dusit rovnou... Je v tom nějaký fígl nebo si potřebovala vývar ještě na něco jiného?
Jinak jídlo je určitě