Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangas v marinádě

Hodnocení receptu je 5,0 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 150 min

150 min (150 min příprava)

28. 2. 2010 22:11

Suroviny

Porce: 5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie5 019 kJ / 1 200 kcal
Bílkoviny101,15 g
Tuky59,88 g
Vláknina12,23 g
Cholesterol 289 mg
Sodík 4,91 g
Sůl12,10 g
Sacharidy59,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-z časopisu Paní domu

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Iljusa Iljusa

18. 1. 2011 18:37

Labajova - mne velmi baví lidé, kteří se nechávají unést HOAXem. Představ si, že pangasius žije i v močálech Everglades, Miami, USA ;-) - i bez "umělého" chovu ;-)

Nyní k receptu - vypadá velmi chutně :yes::-p

Eliza Eliza

18. 1. 2011 18:29

Labajova, ale no tak... Všem nám to přišlo mailem...;-):-))

Proč naivně věřit všemu na internetu, když nevíme, kdo to vlastně šíří a jaké k tomu má (finanční, konkurenční) důvody???;-)

Labajova

18. 1. 2011 18:23

Tu uměle vypěstovanou rybu z Číny bych ani nepříteli nedala na talíř...

eva hubova eva hubova

18. 1. 2011 13:55

Eli,díky za fotečky:-))jsem ráda,že chutnalo:-))

Eliza Eliza

18. 1. 2011 13:34

Tohle je velmi, velmi chutná úprava pangase. :-p:yes: Došlo ke změnám...neměla jsem pivo, dala jsem víno, neměla jsem tatarku, dala jsem Majolku® a do třetice jsem neměla hořčici s feferony, dala jsem dijonskou. Ale předpokládám, že výsledek byl dost podobný, možná s tím pivem by byl křupavější, ale to až podruhé...;-)
Posílám nějaké obrázky :-p:-p a 19. bod.:-)

hyacintka

17. 12. 2010 13:26

Pangase jsem ochutnala letos poprve grilovaného:-p:-p a už jsem ho koupila na štědrý večer.Nevěděla jsem jak ho udělat.Takže vyzkouším tento recept.Snad bude chutnat.Kapřík nám moc nejede,kvůli těm kostičkám.;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 11. 2010 00:11

:-p:yes::yes:

eva hubova eva hubova

20. 10. 2010 07:33

Ivanko,díky za fota a jsem ráda,že chutnalo:-))já jsem to smažila jen obalené v mouce,někde je vidět že se to trochu odlepuje,někdy zkusím podle Tebe obalit v trojobalu:-))

Ivana79 Ivana79

19. 10. 2010 13:39

Evi,odskúšané a moc chutné:-p:-pNa obrázku mi to pripadá ako smažené v trojobale,tak som to vysmažila a druhú polovicu iba obalila v múke;-)Prihodila som pár krabích tyčiniek a kúsok celeru,keď už som s tým babrala:-DPopis je pri fotkách.+bod:-K

Ivana79 Ivana79

29. 3. 2010 13:32

Vyskúšam:yes:Niektoré ryby a hlavne pangasius bývajú bez chuti,preto sa mi páči tá marináda:-))

eva hubova eva hubova

2. 3. 2010 00:19

Díky všem za bodíky:-))

Iriska Iriska

1. 3. 2010 20:30

Pangase máme moc rádi a recept vypadá velice chutně. :yes:+

Simona Skolakova Simona Skolakova

1. 3. 2010 09:01

To zní velice dobře,dávám bod:yes:a vyzkouším.;-):-K

monikaK

1. 3. 2010 08:07

Dobrý:-!:-!:-!:yes:

hafikov hafikov

1. 3. 2010 08:07

Vypadá to velmi dobře.:yes::yes::yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: marinády na rybu pangas recepty pangas pangas recepty pangas velký pangasius recepty recept pangas marináda na rybu chov pangase marináda na ryby pangasius marinada marináda na rybu pangase pangasius v marinádě pangasius recept grilovany pangas recepty-pangas jak smažit pangase marináda na pangasia marináda na pangasius pangas recept

Suroviny: pangasius, tatarská omáčka, hořčice s feferony, solamyl, pivo světlé, česnek, šťáva citronová, kmín mletý, pepř mletý, sůl, mouka hladká, koření grilovací

TopRecepty.cz

Pangas v marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nRgR