Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 721 kJ / 2 562 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,42 g |
Tuky | 24,60 g |
Vláknina | 47,30 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 281 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 478,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špalíčky od Toničky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NO6v
Moje poznámka
Špalíčky od Toničky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NO6v
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 18 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 18 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 18 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 19 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 19 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nekynutý švestkový koláč
pesmax před 10 minutami
Vepřové maso na mrkvi
JitulinaK před 1 hodinou
Dušené zelí
rimul@email.cz před 1 hodinou
Cuketový perník
Raslik před 1 hodinou
Vepřové kostky se smetanou
Zdenislavka před 2 hodinami
Václavkový guláš (bez mouky)
Sahula před 3 hodinami
Václavkový guláš
Sahula před 3 hodinami
Krémová polévka z červené řepy
ricci před 3 hodinami
Guláš z václavek
Sahula před 3 hodinami
Kuřecí maso na medu
VerkaDvorakova před 3 hodinami
Tématické fráze:
dobroty od toničky,
špalíčky,
bramborové špalíčky se zelím a uzeninou,
bramborové špalíčky se zelím,
bramborove špaličky,
spalicky recepty,
špalíčky se zelím,
bramborové špalíčky s cibulkou,
spalicky recept,
bramborové špalíčky s krupičkou,
bramborové špalíčky z hladké mouky,
babiččiny bramborové špalíčky,
špalíčky uzené zelí,
moučníky od toničky,
bramborové špalíčky s uzeným,
uzene veprove s bramborovymi spalicky,
tonicko.e stránky,
bramborové špalíčky videorecept,
bramborove špliky nakup,
spalicky zeli maso
Suroviny:
brambory,
mouka hladká,
mouka výběrová,
sůl,
vegeta,
vejce,
maso uzené,
klobása,
cibule,
česnek
Komentáře (16)
Tenhle způsob jsem neznal, já vždycky pracně balil maso do těsta, a ono se mi to trhalo, a já měl na sebe vztek a trhalo se to víc. Změním tedy postup a bude vyhráno. Díky Jano moc.