Suroviny
Porce: 20 - 26 (dva malé bochánky)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 052 kJ / 3 598 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,27 g |
Tuky | 130,09 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 307 mg |
Sodík | 378 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 500,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bochánek M.Š.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pZpN
Moje poznámka
Bochánek M.Š.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pZpN
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 7 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 22 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 22 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 22 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 23 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 32 minutami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 2 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 3 hodinami
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 3 hodinami
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 7 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 8 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 9 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek 15. 6. 2025 15:57
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 15. 6. 2025 15:05
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova 15. 6. 2025 13:09
Tématické fráze:
jak vařit vejce aby nepraskly,
nejrychlejší a nejchutnější velikonoční bochánek,
vaření vajec aby nepraskly,
nejlepsí bochánek,
jak dlouho péct bochánek,
jak dlouho se peče bochánek,
bochánek s olejem,
bochánky,
jak upéct bochánek,
aby vejce nepraskly,
recepty pro mš,
recepty cz.m,
jak uvarit vajicka aby nepraskly,
bochánek s rozinkami,
nejlepší bochánek velikonoční,
jak se pece bochanek,
pečeme bochánek,
jak varit vajicka aby nepraskly,
aby vejce při vaření nepraskly,
recpty cz m
Suroviny:
mouka hladká,
tvaroh,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
vejce,
prášek do pečiva,
olej,
mléko,
rozinky,
rum,
ovoce kandované,
kůra citronová,
sůl,
lupínky mandlové
Komentáře (10)