Suroviny
Porce: 2 - 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 655 kJ / 156 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,35 g |
Tuky | 11,35 g |
Vláknina | 4,74 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 892 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 10,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nudličky ze Shmaky na čínský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pjvn
Moje poznámka
Nudličky ze Shmaky na čínský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pjvn
Nejnovější recepty
Hrušková marmeláda
Přidáno před 5 hodinami
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 17 hodinami
Tvarohový koláč s ovocem podle Kristíny Nemčkové
Přidáno 17. 8. 2025 17:11:35
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno 17. 8. 2025 15:31:28
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno 17. 8. 2025 15:22:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílkový chlebíček
rybarka007 před 1 hodinou
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 1 hodinou
Rajská omáčka
Jirka6363 před 1 hodinou
Drobenka na koláč
david.kroupa před 3 hodinami
Broskvové čatní
RadkaR před 4 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
demska26 před 4 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Zdena.t před 6 hodinami
Falešný španělský ptáček
Kattyy před 6 hodinami
Tématické fráze:
smakoun recepty,
recepty ze šmakouna,
zdravé recepty ze šmakouna,
shmaky,
shmaky recepty,
recept na smakouna,
jak připravit šmakouna,
recepty na smakouna,
recepty šmakoun,
recept ze smakouna,
jak upravit šmakouna,
smakoun recept,
recept šmakoun,
nudle na čínský způsob,
jak udělat šmakouna,
recepty z šmakouna,
příprava šmakouna,
recepty ze šmakouna mexico,
jídla ze šmakouna,
jak připravit šmakoun
Suroviny:
šmakoun natura,
koření čína,
omáčka sojová,
olej,
zázvor čerstvý,
cibule červená,
paprika čerstvá červená,
pórek,
sůl,
vývar,
solamyl,
nudle čínské,
voda,
sůl
Komentáře (28)