Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řezy s vaječným likérem

Sváteční řezy s vaječným likérem jsou moc pěkné na pohled a skvěle chutnají. Kombinace krému z likéru a pařížské šlehačky je možná trochu překvapivá, ale lahodná. Řezy s vaječným likérem se stanou součástí vašich rodinných oslav.

Hodnocení receptu je 5,0 (190×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 15 min

75 min (60 min příprava + 15 min tepelná úprava)

15. 5. 2010 19:34

Suroviny pro 1 plech

1 plech

plech 30x40 cm

Nutriční hodnoty

Energie21 210 kJ / 5 069 kcal
Bílkoviny103,83 g
Tuky304,16 g
Vláknina24,85 g
Cholesterol 2,09 g
Sodík 979 mg
Sůl2,28 g
Sacharidy414,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Knihovnička receptů

Dobré rady ohledně šlehačky viz komentík:

Sodovka - 11.1.2011 13:19

Zuzka-Cobra - 10.3.2011 10:34

Výhoda 40% šlehačky nebo rostlinné Cremefine je v tom, že šleháme vše dohromady a máme hned pařížskou šlehačku. Pokud ji neseženeme, tak uvedeme večer do varu obyčejnou šlehačku s cukrem a kakaem, a dáme ji vychladnout přes noc, nejlépe do ledničky. Druhý den vyšleháme.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dádule

19. 9. 2010 18:45

Jahůdko,příští víkend se pustím do Vašich řezů,protože vypadají nádherně:-p:-p.Chtěla jsem jen poznámku k tomu ,že si děvčata naříkají na řídký krém z pudinku.Pudink se má vařit jen minutku.Čím déle se vaří,tím pak víc řídne.Vám díky za krásný recept.:-K:yes::yes::yes:

jahoda jahoda

19. 9. 2010 18:06

Zdenko1, děkuji za krásnou fotku:-K.U pudink.krému fakt hodně záleží na druhu pudinku, i od osvědčeného výrobce nemusí každý pořádně stuhnout. Já proto kupuji už jen Dr.Oetkera, ten mě zatím nezklamal. Jen se divím, že máš tu vrstvu krému tak vysokou. To mě se ještě nepodařilo a dělala jsem už vícekrát. Já někdy přidávám spíš víc šlehačky do pařížského krému.;-):-K

Zdenka1

19. 9. 2010 14:35

Skvělý moučník, který by mohl nést označení de-luxe. S krémem jsem měla také trochu problém, šlehačku jsem použila už hotovou pařížskou. Výborné na chuť a krásné na pohled:-p:yes::-K

jahoda jahoda

15. 9. 2010 20:31

Rebeko, díky moc za krásnou fotku, zákusek si tam přímo "vznešeně sedí";-) Super, mám radost, že jsi byla spokojená a že chutnalo.:-K

rebeka rebeka

15. 9. 2010 19:30

i když nemůžu konkurovat jak fotkami,tak samotným výrobkem,Jahodě:-8:-))přesto jsem si dovolila upéct i vyfotit tento skvost luxusní,lahodné,úžasné chuti:yes::-!nevím,kdy jsem jedla lepší:-8díky za něj:yes::-Kholky neváhejte a jděte do něj,potvrzeno..stojí za to:-!:yes::yes:

hankak

8. 9. 2010 13:34

na tom mám chuť-to musím vyzkoušet.:-K:-K:-K

jahoda jahoda

27. 8. 2010 11:46

Simonkacl - normální kakao (kupuji nejraději nějaké to tmavší, ať to šmrnc barevně i chuťově, ale není podmínkou). Granko bys mohla určitě také použít, ale nedávat již cukr... Ať chutná;-)

marcelka395 marcelka395

27. 8. 2010 10:47

Řezy jsou vynikajíci;-)dostala jsem ochutnat od Ireny70;-),takže letí bodík:yes:

simonkacl

27. 8. 2010 10:34

Zdravíčko, moučníček mě velmi zaujal a chtěla bych ho na zítra připtavit mužíčkovi na oslavu, jen bych se ráda zeptala, jaké kakao dáváte do tý šleajdy...obyč nebo nějaké sladké granko? Děkuju:-)

Irena70

18. 8. 2010 20:25

dnes jsem udělala manželovi k narozeninám a moc mu chutná s krémem nebyl problém 67 bodík letí:-p:-p

jahoda jahoda

17. 8. 2010 21:39

laine, jsem ráda, že recept nezklamal. K pudinku máš vzkaz na SZ.;-):-K

laine laine

17. 8. 2010 19:15

Vynikající:-!:-p .. akorát že krém byl takový řidší (a jsem ráda že nejsem jediná které se krém nezhoustl :-8 ), ale to rodině vůbec nevadilo. Nezbyl ani drobek a plech úplně vylízali :-D .. Příště se mi snad povede lépe, ale jak říkám ... jinak dokonalé :yes::-*

rebeka rebeka

14. 8. 2010 20:58

nemám slov,:-8komentáře a plusíky hovoří za vše:yes::-8:-K jen nevím,jestli bych to zvládla:-8ale lákavé je to velmi:-p:yes:

Betyna

14. 8. 2010 17:35

+1:yes: uklládám na vyzkoušení

jahoda jahoda

10. 8. 2010 11:40

isahu díky za rychlost, jen já nemám moc ráda to chystání den dopředu, jinak bude asi chuťově dobrá:-p

1 8 9 10 11 12 15

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: skvělé řezy na oslavu řezy s vaječným konakem krém s vaječným likérem vaječné řezy co s vaječnými bílky řezy s vaječným likérem a pařížskou šlehačkou buchta s vaječným likérem řezy z vaječného koňaku recepty s vaječným likérem super recepty na rezy zákusek s vaječným likérem řez s vaječným likérem řezy z vaječného koňaku a šlehačky máslový krém s vaječným likérem pařížská šlehačka recept krem z vaječného likéru moučník s vaječným likérem řezy s vaječným řezy s vaječným koňakem a pařížskou šlehačkou s vaječným likérem

Suroviny: vejce, cukr moučkový, olej, voda, mouka polohrubá, kakao, prášek do pečiva, marmeláda, mléko, pudink vanilkový, koňak vaječný, máslo, cukr moučkový, šlehačka, cukr, kakao

TopRecepty.cz

Řezy s vaječným likérem

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gpBD