Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čokoládky na sušence

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 12. 2011 15:44

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 229 kJ / 3 401 kcal
Bílkoviny28,94 g
Tuky138,70 g
Vláknina6,40 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 363 mg
Sůl1,19 g
Sacharidy506,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Knihovnička receptů

Na linecké jsem zkusila recept http://www.toprecepty.cz/recept/6366-jemnoucke

Odkaz mi nešel vložit u receptu, tak jej vkládám zde.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

zizala zizala

5. 2. 2012 08:00

Jahůdko, nakonec těsto dopadlo po přidání trochy škrobu dobře, nějak mi to tenkrát v tom stresu nemyslelo. Mohlo mě jako celkem zkušenou pekařku napadnout, že to je třeba zahustit. Horší bylo estetické zpracování, moc jsem naplnila formičky a lezlo to nahoru. Jeden plech jsem komplet spálila :-8 Takže jsem to, co zbylo, pak okrájela, čokoláda vyšla dobře, ale tak pěkné jako Tvoje nebyly, ani nemohly. Fotku nemám, dcera zapomněla vyfotit. Ale určitě to nebyl poslední pokus, rozhodně je to efektní a chutné pečivo :yes:

Pajaska Pajaska

30. 1. 2012 14:01

Tohle mi uteklo a je to kouzelné.Super.:yes::yes:

zizala zizala

30. 1. 2012 13:23

jahoda: Dám vědět, díky za ochotu a rady :-K:-K

jahoda jahoda

30. 1. 2012 11:21

zizala: Snad se to zlepší, ale mrkni na odkaz toho těsta u receptu, všichni si to pochvalovali, tak nevím, čím to je:-O;-)
Ale ta čokoláda to zakryje:-), jen opatrně potom sušenku zatlač na čokoládu, aby se chytla - spojila s ní. Ale ne moc tlačit, jinak by ji čokoláda schovala. Proto píši, nechat čokoládu trochu vychládnout, aby mírně ztuhla.
To bude dobrý, uvidíš:-K

zizala zizala

30. 1. 2012 08:45

jahoda: možná jsem měla plnější lžíce té zakysanky :-8 Udělala jsem jen jeden plech a když jsem viděla výsledek:-(, uklidila jsem zbytek těsta zpátky do ledničky. Možná tam je i hodně toho prášku do pečiva, já do lineckého prášek nedávám nebo jen na špičku nože. Dnes na to nebudu mít čas, ale zítra zkusím přidat mouku nebo škrob a dokončím to. Čokoládu budu dělat až v pátek.

jahoda jahoda

29. 1. 2012 17:53

zizala:
Žížalko, to je mi líto, těsto na linecké jsem dělala poprvé podle přiloženého odkazu, protože jsem jej chtěla vyzkoušet a potřebovala jsem mít sušenky hned křehké a to tedy křehoučké bylo krásně.
Možná jsi měla tuhost těsta korigovat přidáním některé suroviny (máslo, nebo zakysanka..)- těžko teď už radit, že:-)
Ale nevím, jak jsi dílo dokončila s tou čokoládou, ta je tam nejdůležitější! a případné nedostatky schová. (Moje sušenky samy o sobě také nebyly žádná sláva)
Napiš, jak to všechno nakonec dopadlo;-), díky

zizala zizala

29. 1. 2012 14:54

Jahůdko, nevím, co jsem zvorala, ale sušenky mám po vyklopení takové hrubé a pórovité, rozhodně nejsou hladké a jemné jako Tvoje :-8:-8 Hrozně se mi to těsto matlalo, když jsem ho mačkala do formiček. Jako tuk jsem použila máslo.

AniCiz

24. 12. 2011 11:48

:yes:dokonalé:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

23. 12. 2011 01:14

I bez komentáře je hoden+32bodík:-)Moc krásné:-K:yes:

Patricie

18. 12. 2011 19:25

:yes:Bezvadné:yes::yes:+

jahoda jahoda

18. 12. 2011 19:08

Terkas: jsou současně jak do trouby, tak i do mražáku (-40st. až + 230st.) - tak to je napsáno na obalu...;-)

marunda marunda

18. 12. 2011 18:48

moc díky, asi si je taky koupím, vypadá to moc hezky s tím těstem:yes:

Terkas Terkas

18. 12. 2011 17:57

nestane se něco s tim silikonem v troubě??:-?:-?:-?

NADEI

18. 12. 2011 15:14

dělala jsem pro sestru Dášu k svátku bonbonieru z Rafaela a Ferera ,ale čokoládky mi vyrazily dech prostě krása hned si koupím silikonové formičky.Super nápad posílám bodík:yes::-O:-O:-p

misza misza

18. 12. 2011 12:43

Jahodo nádhera:-O:-*:yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: čokoládky recept cim zahustit čokoládu domácí čokoláda do formiček malé čokoládky jak zahustit čokoladu čokoládky do formiček čokoláda do silikonových formiček recept jak vyklopit čokoládu z formiček čokoládky cim zahustit čokoláda čokoládka recept na čokoládky sušenky recept susenky do formicek silikonové formičky na čokoládu rychlá domaci cokoláda do formicek čokolada z ivy malé čokoládky s obrázky čím zahustit domácí čokoládu ztuhlé čokoládky

Suroviny: solamyl, pudink vanilkový, mouka hladká, tuk, cukr moučkový, kypřící prášek, žloutek, smetana zakysaná, čokoláda, tuk 100%, silikonové formičky

TopRecepty.cz

Čokoládky na sušence

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A9kj