Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 067 kJ / 733 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,86 g |
Tuky | 38,31 g |
Vláknina | 12,25 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 519 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 44,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výborné kyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vlDM
Moje poznámka
Výborné kyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vlDM
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 3 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 18 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 21 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Okurky nakladačky
Luigi před 50 minutami
Dušená mrkev
Nelca.is.coo1-king před 1 hodinou
Marinované vepřové s mrkví
kometa před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Lucy423 před 2 hodinami
Bublanina
MichalRaby před 2 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
Pechova.veronika84 před 3 hodinami
Smažené cukety
UnholyKetty před 3 hodinami
Báječný perník
Diviska87 před 5 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
B.Anna před 5 hodinami
Cukeťák II
radbastim před 7 hodinami
Tématické fráze:
kyselo z čerstvých hub,
kyselo s kváskem,
polévka s kváskem,
kyselo,
kyselo recept,
kyselo polévka,
výborné polévky,
výborná polévka,
polévka z kvasu,
kyselo z kvasu,
krkonošské kyselo recept,
krkonošské kyselo s kváskem,
vejce na kyselo,
kvas na kyselo,
kyselo z chlebového kvasu,
polévka z chlebového kvasu,
staroceske kyselo,
polevka kyselo s kvaskem,
jak se dela kyselo,
houbové kyselo s kváskem
Suroviny:
sádlo,
cibule,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
houby sušené,
máslo,
brambory,
vejce,
mléko,
kvásek chlebový
Komentáře (11)
https://www.idnes.cz/hobby/domov/osetreni-kvasku-b...
Možná to bude zajímat i někoho dalšího.