Pstruh na tymiánu + brambory Zdeňka Polreicha
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 267 kJ / 64 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,26 g |
Tuky | 0,72 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,98 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Lze podávát i s zeleninovým salátem nebo zelenýma fazolkama povařenýma 5 min ve vodě a osmaženýma se slaninou na pánvičce.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 10. 2015 20:20
Pan Polreich má skutečně velkou fantazii, jsme stejný ročník.
Můj obor. je také gastronomie. začátek-Interhotel.Pstruh, podle
mého názoru je nejlepší jen, sůl,paprika a kmín,nakonec citrón.
Příloha vařený brambor,cibulka, orestovat anglickou slaninu nakonec
kadeřávku.V jednoduchsti je vždy krása kuchařského umění. Všichni nemůžeme být stejní a každý hájí své. Přeji dobrou chuť.Dag.Kubíčková.
Můj obor. je také gastronomie. začátek-Interhotel.Pstruh, podle
mého názoru je nejlepší jen, sůl,paprika a kmín,nakonec citrón.
Příloha vařený brambor,cibulka, orestovat anglickou slaninu nakonec
kadeřávku.V jednoduchsti je vždy krása kuchařského umění. Všichni nemůžeme být stejní a každý hájí své. Přeji dobrou chuť.Dag.Kubíčková.
24. 3. 2014 14:21
Myslím, že Polreich je zásadně proti citronu v rybě před pečením, dává se až nakonec aby se z masa nestalo bláto :)
26. 1. 2014 15:04
Bohužel, u tohoto receptu je jedna velika chyba - pect rybicku s citronem ktery ma kuru, kdo zkousel a pise, ze vyborne - nezkusil. Vse zhorkne, nikdy citon s kurou, at uz se to tyka svickove, nebo pstruha - to je zaklad. Jinak je to recept dobry.....az na tu kuru
1. 10. 2012 16:56
Právě jsem dojedla a bylo to vynikající Jednoduché a přitom skvělé. A měla jsem to jen s celozrnným pečivem. Posílám bod.
1. 6. 2010 19:30
Pstruh je moje oblíbená dobrůtka, přiděluji bodíka
31. 5. 2010 22:12
Jednoduše krásný recept a stejně tak i fotečka... A luxusní bašta na závěr .
31. 5. 2010 10:36
Veroly, to je věru dobrota a já zrovna ty brambory včera dělala a vůbec nevím, že by to byly Polreichovo brambory-dělám tak šťouchané brambory běžně, hlavně hodně té cibulky(dávám 3)a ještě tam hodím hrst pažitky. Jsou výborný a pstruh je pstruhMáš 5.boda
31. 5. 2010 09:14
Tohle dělám a to jsem pana Polreicha ještě neznala
31. 5. 2010 09:13
Ano, pravda, ne každému sedne tahle ojediněla osobnost ) ale fakt je ten, že jeho brambory jsou výborný. Vždy jsem preferovala bramborovou kaši, ale od té doby, co mám tento recept dělám pouze brambory s cibulkou. Jinak děkuji za body. Co se týká pstruha, koupila jsem živé v tescu.
31. 5. 2010 09:06
Veroly, pana Polreicha sice nemůžu ani cítit, nicméně, ryby mám moc ráda a v tvém provedení je to nádhera
31. 5. 2010 08:57
Veroly,tak na takovou rybičku mne vždy dostaneš,mám moc ráda ryby a pstruha zvláště,nedávno jsem si ho dala v Jizerkách hmmdávám boda recept ukládám
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 3 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 13 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 1 hodinou
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 2 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 4 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 5 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 6 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 6 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 7 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 7 hodinami
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 8 hodinami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro okénko: Citrusové želé obalené v cukru stálo kdysi 3 Kčs. Prodává se i dnes, ale můžete si podobné vyrobit i doma
Ptačí mléko: Oblíbený retro dezert je levný a rychlý. Zvládnou ho i začátečníci
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Další recepty
Tématické fráze: pstruh na másle podle polreicha pstruh podle zdeňka pohlreicha bramborová kaše podle polreicha recepty pstruh pohlreich pstruh pohlreich pstruh recept pohlreich pstruh na másle podle pohlreicha ryby recepty polreich šťouchané brambory podle polreicha pstruh podle pohlreicha pečený pstruh podle polreicha grilování od polreicha zdenek polreich recepty na ryby kucharka pstruh kuchařka polreicha polreich kuchařka zdeněk pohlreich pstruh pstruh na másle zdeňka pohlreicha ryba se zeleninou podle polreicha pstruh na másle pohlreich
Suroviny: pstruh, citron, tymián, sůl, pepř, máslo, slanina, brambory, cibulka, máslo, sůl
Pstruh na tymiánu + brambory Zdeňka Polreicha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7p91
11 názorů