Vejce v špenátovém hnízdě
Někteří ho milují, jiní ho nenávidí. Řeč je o špenátu, jehož pravidelná konzumace má spoustu zdravotních benefitů. Upusťte od klasické úpravy a zapečte ho s vejci. Hotový pokrm podáváme s brambory.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 252 kJ / 1 494 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,20 g |
Tuky | 127,16 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 2,70 g |
Sůl | 6,59 g |
Sacharidy | 25,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vejce v špenátovém hnízdě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RPLO
Moje poznámka
Vejce v špenátovém hnízdě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RPLO
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 6 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 9 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 10 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 12 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 14 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citronová bábovka
AlenaCernik před 1 hodinou
Cuketová topinková směs
douver před 2 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
Sahula před 2 hodinami
Škvarkové tyčinky
HanaS92 před 3 hodinami
Kokosová roláda od IvettyG
Dyna1 před 4 hodinami
Bublanina
alenalentz před 5 hodinami
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 6 hodinami
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 6 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 6 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
ErikaU před 8 hodinami
Tématické fráze:
špenátové hnízdo,
špenátová hnízda,
špenatové hnízda,
hnizda se špenátem,
bramborovo křenový dortík,
maso špenátová hnízda,
na špenátovém hnézdě,
recept losos ve špenátovém hnízdě,
jednoduchý špenát
Suroviny:
špenát mražený,
slanina uzená,
cibule,
mléko,
vejce,
sýr nastrouhaný,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (5)