Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 065 kJ / 1 450 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 278,40 g |
Tuky | 33,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 668 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 5,22 g |
Sacharidy | 9,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí plátky pod brusinko-sýrovou peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9DZD
Moje poznámka
Kuřecí plátky pod brusinko-sýrovou peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9DZD
Nejnovější recepty
Rychlovka z listového těsta
Přidáno před 7 hodinami
Bezlepkové karamelizované jablečné muffiny s ořechy
Přidáno před 10 hodinami
Tortillové košíky
Přidáno před 10 hodinami
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 13 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno 6. 5. 2025 19:32
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Anglické palačinky
Layoo před 3 hodinami
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 9 hodinami
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 9 hodinami
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 9 hodinami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 9 hodinami
Hovězí na česneku
Modraska před 11 hodinami
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 13 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 14 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí maso s brusinkami,
kuřecí plátky,
kuře na brusinkách,
kuřecí prsa s brusinkami,
maso na brusinkách,
kuřecí maso pod peřinou,
maso pod peřinou,
kuřecí prsa na brusinkách,
kuřecí s brusinkami,
kuřecí plátek na brusinkách,
kuřecí plátky na brusinkách,
hermelín v perine,
kureci brusinky,
maso s brusinkami,
recept kuřecí na brusinkách,
recepty kuřecí maso s brusinkama,
syr brusinky,
kuřecí pod peřinkou,
recept s kuřecím masem a brusinkami,
kuřecí prsa brusinky
Suroviny:
prsa kuřecí,
kompot brusinkový,
sýr eidam,
sůl,
paprika sušená sladká,
olej
Komentáře (9)
Komisaři, alespoň jednou bych ráda ochutnala tvoje jídlo přímo ze zdroje, určitě by to byl zážitek...