Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 397 kJ / 2 963 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,00 g |
| Tuky | 26,97 g |
| Vláknina | 33,86 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8,30 g |
| Sůl | 20,45 g |
| Sacharidy | 572,13 g |
Postup přípravy
Já dávám nastavení Těsto:
Zveřejněno 6. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kváskový chléb s bramborákem od cathleen
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q6w0
Moje poznámka
Kváskový chléb s bramborákem od cathleen
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q6w0
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 2 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 5 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 6 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 11 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboráky
jahodp před 28 minutami
Zapečené vepřové plátky
jahodp před 31 minutami
Kilimandžáro
jahodp před 36 minutami
BeBe střecha
jahodp před 38 minutami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
jahodp před 41 minutami
Vídeňské brambory
poirotka před 1 hodinou
Nepečené Lotus kuličky
Mich4el před 1 hodinou
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 4 hodinami
Kokosovo-pomerančové crinkles sušenky
veronika_straka před 4 hodinami
Těsto na pizzu
Filomenka před 4 hodinami
Tématické fráze:
celo kvasový chléb,
kváskový chléb do formy,
forma na chleba tupperware,
chléb s bramborákem,
cathleen kvasek,
výborný kváskový chleba,
tupperware recepty,
kvaskovy chleba z pekarny eta,
kváskový chleba do formy,
kváskový chléb do fofmy,
kváskový chléb pro začátečníky,
tupperware diskuze,
kváskový chléb recept,
tupperware katalog,
kváskový chléb forma,
recept je kvaskovy chleba,
tupperware recepty na chleba,
eta kváskový chléb,
celo kváskový chléb,
chléb tupperware
Suroviny:
voda,
sůl,
cukr,
olej,
kmín celý,
bramborák v prášku,
kvásek,
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
droždí čerstvé
Komentáře (6)
Zkopčené recepty se sem vkládat samozřejmě mohou, ale je vhodné, kvůli původním autorům, do poznámky napsat zdroj, odkud ho máš.
Jsem moc ráda, že ti chleba chutná tak, že ses s námi chtěla o recept podělit
Možná jsem to měla zdůraznit
0632.kváskový chléb s bramborákem od iv@