Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 397 kJ / 2 963 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,00 g |
Tuky | 26,97 g |
Vláknina | 33,86 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8,30 g |
Sůl | 20,45 g |
Sacharidy | 572,13 g |
Postup přípravy
Já dávám nastavení Těsto:
Zveřejněno 6. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kváskový chléb s bramborákem od cathleen
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q6w0
Moje poznámka
Kváskový chléb s bramborákem od cathleen
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q6w0
Nejnovější recepty
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 36 minutami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 6 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 19 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 19 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 19 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 4 minutami
Domácí sušená rajčata TOP
petrjkt před 29 minutami
Švestkové knedlíky (z tvaroho-brambor.těsta)
Palenka před 1 hodinou
Cuketový koláč s mákem a švestkami
Nerea před 2 hodinami
Obrácený koláč s jablky
Andrea_kum193 před 2 hodinami
Cuketové karbanátky se sýrem s možností naložení
TondaJ před 4 hodinami
Polévka s růžičkovou kapustou
Kajkajak před 4 hodinami
Lasagne z cukety
stanik před 4 hodinami
Americké okurky
JiriSeidler před 4 hodinami
Tématické fráze:
celo kvasový chléb,
kváskový chléb do formy,
forma na chleba tupperware,
chléb s bramborákem,
cathleen kvasek,
výborný kváskový chleba,
tupperware recepty,
kvaskovy chleba z pekarny eta,
kváskový chleba do formy,
kváskový chléb do fofmy,
kváskový chléb pro začátečníky,
tupperware diskuze,
kváskový chléb recept,
tupperware katalog,
kváskový chléb forma,
recept je kvaskovy chleba,
tupperware recepty na chleba,
eta kváskový chléb,
celo kváskový chléb,
chléb tupperware
Suroviny:
voda,
sůl,
cukr,
olej,
kmín celý,
bramborák v prášku,
kvásek,
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
droždí čerstvé
Komentáře (6)
Zkopčené recepty se sem vkládat samozřejmě mohou, ale je vhodné, kvůli původním autorům, do poznámky napsat zdroj, odkud ho máš.
Jsem moc ráda, že ti chleba chutná tak, že ses s námi chtěla o recept podělit
Možná jsem to měla zdůraznit
0632.kváskový chléb s bramborákem od iv@