Postup přípravy
Krok 1: Bagetu nakrajame na kolieska dame pripiect do pekarnika, netreba to prehanat, staci par minut.
Krok 2: Nakrajame paradajky na kocky, cesnak, staci po nom raz zabit, nepretlacat ani nekrajat, paradajky polejeme olivovym olejom, pridame sol, oregano, susenu bazalku, premiesame a nanesieme na pripecene bagetky a ozdobime listkami bazalky.
Zveřejněno 14. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italské bagetky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3yMM
Moje poznámka
Italské bagetky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3yMM
Nejnovější recepty
Bruselské řezy s pudinkem a šlehačkou
Přidáno před 3 hodinami
Krkovička s houbami
Přidáno před 5 hodinami
Nutellové brownies
Přidáno před 8 hodinami
Jehněčí kýta na pivě
Přidáno před 16 hodinami
Marmeláda z dýně
Přidáno před 21 hodinami
Hruškový špaldový perník
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Báječný perník
IvanaK před 35 minutami
Prošívaná deka
Mirrika před 1 hodinou
Bramborové taštičky s povidly a ořechovou omáčkou
Mamkanamka před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
PetaP před 3 hodinami
Jáhlová kaše s mákem
tejaja před 3 hodinami
Těstoviny se špenátem
Palenka před 4 hodinami
Přesnídávka jablečná
Chelsinka před 7 hodinami
Dýňové rizoto pro nejmenší
ZuzkaBob před 11 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
rostislav949 před 14 hodinami
Čertovy houby
Sahula před 17 hodinami
Tématické fráze:
recept na italskou bagetu,
italské bagetky,
bagetky,
recept na bagetu,
jednoduché bagetky,
recept bagetky,
bageta s olivami,
bagetky recept,
italské zapečené bagety,
recepty bagetky,
italská bageta, recept,
jak pripravit bagetu,
upravit bagetu,
recept na bagetky,
snídaně recepty bageta,
snídaně recepty bagetky,
italské zapečené bagetky,
italské begety,
italská olivová houska,
italské snídaně recepty
Suroviny:
bageta,
rajče,
česnek,
olej olivový,
sůl,
koření oregáno,
sušená bazalka,
bazalka čerstvá
Komentáře (4)