Postup přípravy
Krok 1: Bagetu nakrajame na kolieska dame pripiect do pekarnika, netreba to prehanat, staci par minut.
Krok 2: Nakrajame paradajky na kocky, cesnak, staci po nom raz zabit, nepretlacat ani nekrajat, paradajky polejeme olivovym olejom, pridame sol, oregano, susenu bazalku, premiesame a nanesieme na pripecene bagetky a ozdobime listkami bazalky.
Zveřejněno 14. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italské bagetky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3yMM
Moje poznámka
Italské bagetky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3yMM
Nejnovější recepty
Kotleta s pečeným bramborem na rozmarýnu
Přidáno před 3 hodinami
Hruškový štrůdl s ořechy
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí srdíčka na ajvaru a lučinový knedlík (nízkosacharidová strava pro diabetiky)
Přidáno před 6 hodinami
Špagety s kuřecím masem a mrkví v rajčatové omáčce
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kostky po Znojemsku
Přidáno před 7 hodinami
Plněná sekaná z plecka
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý okurkový salát
Loiza před 15 minutami
Farářské řízky
Sahula před 2 hodinami
Drožďové knedlíčky
SimonkaMona před 3 hodinami
Dort ořechový
vikinka09 před 3 hodinami
Dětský punč
Nazarukraine před 4 hodinami
Pěry z bramborového těsta
u4285996806 před 6 hodinami
Rozlítaní ptáčci
VeronikaRob před 6 hodinami
Dýňová polévka s fazolemi
monyss před 7 hodinami
Kuře na paprice asi trochu jinak
fugarka před 9 hodinami
Tématické fráze:
recept na italskou bagetu,
italské bagetky,
bagetky,
recept na bagetu,
jednoduché bagetky,
recept bagetky,
bageta s olivami,
bagetky recept,
italské zapečené bagety,
recepty bagetky,
italská bageta, recept,
jak pripravit bagetu,
upravit bagetu,
recept na bagetky,
snídaně recepty bageta,
snídaně recepty bagetky,
italské zapečené bagetky,
italské begety,
italská olivová houska,
italské snídaně recepty
Suroviny:
bageta,
rajče,
česnek,
olej olivový,
sůl,
koření oregáno,
sušená bazalka,
bazalka čerstvá
Komentáře (4)