Suroviny
Porce: dle žampionů - na jednu porci cca 4 = 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 088 kJ / 738 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,90 g |
Tuky | 33,71 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 594 mg |
Sodík | 2,67 g |
Sůl | 6,32 g |
Sacharidy | 10,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné žampiony II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmj6
Moje poznámka
Plněné žampiony II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmj6
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 1 hodinou
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 15 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 36 minutami
Kedlubnové zelí
Merylas před 1 hodinou
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 2 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 17 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 18 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 20 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 21 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 22 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 22 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 22 hodinami
Tématické fráze:
plněné zampiony,
jak připravit žampiony,
plněné žampionové kloboučky,
plněné žapiony,
plněné žampiony v trojobalu,
recepty plněne žampiony,
plněné obalované žampiony,
recepty z žampionů,
žampion královský,
plnene zampiny,
žapiony,
míchaná vajíčka se žampiony,
provensalske vajicka,
jak připravit plněne žampiony,
recept na plněné žampiony,
vajíčka s žampióny,
plněné žampiony v trojobalu pečené,
plněné žampiony videorecept,
zampiny,
provensálská vajíčka
Suroviny:
žampióny,
maso uzené,
cibule,
vejce,
salám vysočina,
sýr uzený,
petrželka,
sůl,
pepř,
koření provensálské,
koření na špagety,
koření houbová variace,
kmín drcený,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
sůl,
olej
Komentáře (3)