Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Broskvové kostky

Hodnocení receptu je 5,0 (64×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 85 min Doba přípravy: 70 min Doba tepelné úpravy: 15 min

85 min (70 min příprava + 15 min tepelná úprava)

3. 9. 2010 07:28

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie6 385 kJ / 1 526 kcal
Bílkoviny70,14 g
Tuky47,58 g
Vláknina3,60 g
Cholesterol 853 mg
Sodík 439 mg
Sůl0,93 g
Sacharidy202,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

isindy isindy

18. 9. 2010 23:04

Petra (neregistrovaný/á) - škoda, že zrovna nemám žádnou doma, vše jsem spotřebovala a zatím nedoplnila, ale určitě v koutku s těmi želatinami, co znáte, tak najdete i čirou, ne na vaječný rosol...dělá Vitana a Dr.Oetker...i jiné "neznačkové"...
přikládám nějaké odkazy s obrázky obalů:
http://www.gastrostella.cz/detail.php?id=1025037-1
http://www.drogeriemarket.cz/produkt/3580/zelatina... - tuto jsem tentokrát použila já, ale kupuji i jiné, co zrovna je v nabídce ;-)
jinak moc díky za pochvalu, jsem ráda, že se vám recepty líbí :-K

Svetlana Svetlana

18. 9. 2010 22:57

Petro nejsem autor, ale já bych použila http://www.oetker.cz/oetker_cz/html/default/debi-7... , s ním mám zkušenost...je za studena a opravdu funguje...dej vědět, jestli se povedlo...:-):yes:...není důvod, aby se nepovedlo...:-)

Petra

18. 9. 2010 22:53

SOS!!!
Nevím jakou mám koupit želatinu, která se dává do krému. Mám zkušenosti jenom s dortovou želatinou, která tuhne velice rychle a kterou jste, Isaho, použila i vy do rosolu. Ale jakou práškovou želatinu koupit do krému?:-S Vím, že v obchodech je velké množství, ale ty práškové jsou do aspiků. Nebo se mýlím? Nebylo by možné k podobným receptům přiložit i fotku želatiny, :-)nebo aspoň odkázat na www adresu, kde je obrázek želatiny? Určitě to rádi uvítají i ostatní. Děkuji. Isaho, vaše recepty a fotky jsou :yes: :-p

isindy isindy

17. 9. 2010 21:46

phamko, to nevadí, že se to rozpadlo :-D hlavně, že vám chutnalo ;-)
díky za pochvalu :-K

phamka

17. 9. 2010 20:26

Isahu
Dnes jsem ho dělala,abych nelhala velmi výborný.
Neměla jsem odvahu :-D a dělala jsem ho se setřenicí která dělá v
jedné restauraci jako číšnice,ale vaří fantasticky.
Trochu se nam to rozpadlo ale byla to mňamka :-p slibuji že to nedělám na posled ;-)
(byl trochu bordel ):-)):yes:

Lilian

15. 9. 2010 08:01

Isahu: Problém je v tom, že doma menší plech nevedem :-// a možná je to tak dobře, protože když uvážím, jak se po tom zaprášilo, tak by musely ty menší plechy být alespoň dva :-D

cardanka

14. 9. 2010 12:23

Ivi:-Kjedním slovem nádhera:yes::-K30.bodíka jsem poslala a do oblíbených uložila;-)

isindy isindy

14. 9. 2010 11:36

Lilian, jsem ráda, žes s úspěchem vyzkoušela :-K, možná by stačilo dát na menší plech, aby bylo těsto vyšší, dělala jsem na plechu cca 25x30cm vnitřní rozměr ;-) ale každému podle jeho chuti, samozřejmě :-)

Lilian

14. 9. 2010 11:02

Tak sem tento zázrak vyzkoušela o víkendu ;-) a sklidila sem velký úspěch:-!:yes: Na mě tam bylo málo korpusu, takže příště udělám korpus asi ze dvou dávek, ale jináč :yes::yes: Takže moc díky za inspiraci :-K

isindy isindy

9. 9. 2010 20:17

phamko, je potřeba, aby želatina pořádně ztuhla...takže alespoň 6 hodin - je jedno kdy ;-) pokud upečeš ráno, odpoledne si už můžete pochutnávat :-)

phamka

9. 9. 2010 20:06

musim to davat pres noc ?

monikaK

9. 9. 2010 14:36

Ivi,mňam!:yes:

yanull yanull

4. 9. 2010 15:23

Jedním slovem krása,:-O nemám co dodat,snad jen bodík poslat, jako od profesionála... vlastně proč jako, že? ;-):-)+ 26:yes:

isindy isindy

4. 9. 2010 13:56

díky všem za milé komentáře :-K, doporučuji vyzkoušet, příprava není vůbec složitá a dortík je opravdu lehoučký a moc dobrý, dneska zmizely poslední dvě kostky ;-)

evík

4. 9. 2010 13:50

Kdo umí ten umí a Ty Isu umíš určitě. Posílám zasloužený bodík +26;-):-p:-)):yes::-K

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: broskvová buchta s tvarohem broskvová buchta se zakysanou smetanou buchta s broskvemi a želatinou broskvova buchta se zelatinou broskvový koláč na plech se želatinou broskvova buchta buchta s broskvemi a zakysanou smetanou broskvový koláč se želatinou broskvová buchta s pudinkem broskvový koláč s želatinou broskvové řezy se želatinou nejlepši broskvový koláč broskvova buchta s zelatinou tvarohovo broskvová buchta merunková buchta se zakysanou smetanou koláč s broskvemi a želatinou piškotová buchta s meruňkami a rosol broskvové želé broskvová broskvove rezy s tvarohem a zelatinou

Suroviny: vejce, cukr krupice, mouka hladká, tvaroh měkký, smetana zakysaná, cukr, šlehačka, želatina prášková, kompot broskvový, kompot broskvový, kompot broskvový, želé na dorty

TopRecepty.cz

Broskvové kostky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/698L