Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Broskvové kostky

Hodnocení receptu je 5,0 (64×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 85 min Doba přípravy: 70 min Doba tepelné úpravy: 15 min

85 min (70 min příprava + 15 min tepelná úprava)

3. 9. 2010 07:28

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 385 kJ / 1 526 kcal
Bílkoviny70,14 g
Tuky47,58 g
Vláknina3,60 g
Cholesterol 853 mg
Sodík 439 mg
Sůl0,93 g
Sacharidy202,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

3. 9. 2010 15:45

Isahu, je to skvost. A máš veľmi šikovné ručičky. (ja by som to krájanie zvrzala) +

Zdenka1

3. 9. 2010 15:24

Isahu, další vydařené dílko :-p:yes:

isindy isindy

3. 9. 2010 15:03

plotno, ani já jsem ji neznala, chtěla jsem ale nahoru želatinu barevnou - ale ne puding a ne barvivo :-8:-D, tak jsem improvizovala ;-)

plotna plotna

3. 9. 2010 14:55

Tuto variantu želé neznám a moc se mi líbí.Určitě vyzkouším.:yes:

lemarti

3. 9. 2010 14:15

Isahu to je krasavec:-D:-D+19:-K

česnek

3. 9. 2010 12:26

krása:yes:

Bibinka Bibinka

3. 9. 2010 11:05

Isahu, krása nesmírná a taky obdivuji tu řeznou plochu, ta je jak vysoustružená:-D Dávám ti 18 bod:yes:

isindy isindy

3. 9. 2010 11:03

Jaaja, není to klasický velký, ale menší, vyšší, tak odhadem 40x25 - nebo do větší dortovky....

isindy isindy

3. 9. 2010 11:02

Jani, chce to jen rovný ostrý nůž a nechat fakt pořádně ztuhnout - to víš, že mě lákalo ho říznout už v noci:-D, ale nechala jsem to na ráno a fakt to šlo samo ;-)

michsamant michsamant

3. 9. 2010 10:53

:yes:

Jaaja Jaaja

3. 9. 2010 10:51

Je to na klasický velký plech? Musím vyzkoušet, my takové zákusky milujeme, díky za odpověď. Další bodík :-K:yes::-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 9. 2010 10:18

Ivo, nemáš vedlejšák v cukrárně?:-O To snad není možné, mi se nikdy nepovede tak čistý a ostrý řez:-(, to bude asi rukama:-)):yes:

mysulka mysulka

3. 9. 2010 09:48

:-p vypadají úžasně;-)+1:yes:

marcik marcik

3. 9. 2010 08:50

tak musím říct, že řekyně nesahají češkám ani ke kotníku. s tímhle by se nepiplala žádná!!;-)ne že by dělali jiné sladkosti:-//,.cukrárna:-)).jste opravdu šikulky(platí to pro všechny,nejen pro Ivanu)+10:yes:

marunda marunda

3. 9. 2010 08:11

jé, tak to musí být také dobrota!:-p:yes:

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: broskvová buchta s tvarohem broskvová buchta se zakysanou smetanou buchta s broskvemi a želatinou broskvova buchta se zelatinou broskvový koláč na plech se želatinou broskvova buchta buchta s broskvemi a zakysanou smetanou broskvový koláč se želatinou broskvová buchta s pudinkem broskvový koláč s želatinou broskvové řezy se želatinou nejlepši broskvový koláč broskvova buchta s zelatinou tvarohovo broskvová buchta merunková buchta se zakysanou smetanou koláč s broskvemi a želatinou piškotová buchta s meruňkami a rosol broskvové želé broskvová broskvove rezy s tvarohem a zelatinou

Suroviny: vejce, cukr krupice, mouka hladká, tvaroh měkký, smetana zakysaná, cukr, šlehačka, želatina prášková, kompot broskvový, kompot broskvový, kompot broskvový, želé na dorty

TopRecepty.cz

Broskvové kostky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/698L