Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 847 kJ / 4 266 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,64 g |
Tuky | 128,47 g |
Vláknina | 29,00 g |
Cholesterol | 852 mg |
Sodík | 438 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 681,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláč Hop do trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/myOn
Moje poznámka
Koláč Hop do trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/myOn
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 17 minutami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 10 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 10 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 10 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 10 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina II
Frana74 před 1 hodinou
Řezy se zakyskou
Koffi před 2 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 2 hodinami
Plovdivské maso
Barunka1 před 4 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 4 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 4 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 4 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 4 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 4 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 5 hodinami
Tématické fráze:
šup do trouby,
hop do trouby recept s kakaem,
hop do trouby,
recept šup do trouby,
recept hop do trouby,
buchta šup do trouby,
buchta hop do trouby,
hop koláč,
hop do trouby recept,
moučník hop do trouby,
recepty šup do trouby,
hop koláče,
koláč hop hop,
moučník hop hop,
jablečná buchta šup šup,
recept na sup do trouby,
proč klesne koláč,
hop šup,
hop o trouby,
moučník šup do trouby
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
máslo,
prášek do pečiva,
mléko,
vejce,
ovoce
Komentáře (17)
Jen mléko došlo,tak jsem dala kyšku.Díky za recept a bodík je Tvůj+
1)je víc lidí, kteří nevkládají recepty
2) málokdo je tak tvořivý, aby vymyslel zbrusu nový recept, většinou jsou to variace na známé téma.
3)s tím mailem to bude nějaké divné, asi komunikační šum, to se stává, zkus to znovu