Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 847 kJ / 4 266 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,64 g |
| Tuky | 128,47 g |
| Vláknina | 29,00 g |
| Cholesterol | 852 mg |
| Sodík | 438 mg |
| Sůl | 1,63 g |
| Sacharidy | 681,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláč Hop do trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/myOn
Moje poznámka
Koláč Hop do trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/myOn
Nejnovější recepty
Jednohubky na italský způsob
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí na pórku s kari a kukuřicí
Přidáno před 8 hodinami
Jednohubky s matjesovým salátem
Přidáno před 8 hodinami
Vepřová roláda s mrkvovo-cibulovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
Přidáno před 8 hodinami
Jednohubky s cuketovými matjesy
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďové knedlíčky
Kajkajak před 6 hodinami
Kinder řezy
Ashelin před 7 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivuss před 8 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
JanH74 před 10 hodinami
Hovězí vývar s morkovou kostí
DemonzPrahy před 11 hodinami
Pudinková buchta
magdalenka před 12 hodinami
Kuřecí s brokolicí a smetanou
Danoouch před 12 hodinami
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 13 hodinami
Pórkový smetanový krém se sýrovými tousty
Alusice před 14 hodinami
Pečené koleno
magdalenka před 14 hodinami
Tématické fráze:
šup do trouby,
hop do trouby recept s kakaem,
hop do trouby,
recept šup do trouby,
recept hop do trouby,
buchta šup do trouby,
buchta hop do trouby,
hop koláč,
hop do trouby recept,
moučník hop do trouby,
recepty šup do trouby,
hop koláče,
koláč hop hop,
moučník hop hop,
jablečná buchta šup šup,
recept na sup do trouby,
proč klesne koláč,
hop šup,
hop o trouby,
moučník šup do trouby
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
máslo,
prášek do pečiva,
mléko,
vejce,
ovoce
Komentáře (19)
Jen mléko došlo,tak jsem dala kyšku.Díky za recept a bodík je Tvůj+
1)je víc lidí, kteří nevkládají recepty
2) málokdo je tak tvořivý, aby vymyslel zbrusu nový recept, většinou jsou to variace na známé téma.
3)s tím mailem to bude nějaké divné, asi komunikační šum, to se stává, zkus to znovu