Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 320 kJ / 794 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,60 g |
| Tuky | 55,89 g |
| Vláknina | 2,56 g |
| Cholesterol | 607 mg |
| Sodík | 1,82 g |
| Sůl | 4,37 g |
| Sacharidy | 24,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pulec v díře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nO0Y
Moje poznámka
Pulec v díře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nO0Y
Nejnovější recepty
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 1 hodinou
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 8 hodinami
Listové košíčky se sýrem brie, brusinkami a ořechy
Přidáno před 8 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 19 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 20 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová játra v pikantní šťávě z papiňáku
Sahula před 1 hodinou
Bílá krémová česnečka
Sahula před 1 hodinou
Dušené hlávkové zelí
Jenn17 před 2 hodinami
Vaječný likér 8x jinak
Gablik před 2 hodinami
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Saphena před 2 hodinami
Bramborový salát a kuřecí řízek
Bretik před 5 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
KUKI1 před 5 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
Jarka72 před 7 hodinami
Povidlovník z odpalovaného těsta
KrisZaezemi před 7 hodinami
Halibut v bylinkách
brtna před 7 hodinami
Tématické fráze:
pulec,
žába v díře,
grisp,
večeře z párků,
mikrovlnne trouby s cripsem,
recepty pro mikrovlnou troubu whierpul,
panev crisp,
párky v těstíčku ve formě,
recept žaba pod,
ramona palačinková,
co je funkce crisp,
funkce grisp,
crisp panev peceni,
panev crisp video recepty,
recept na pulce,
pulec recepty,
jak vařit v mikrovlnce s funkcí grisp,
dira v troubě,
mikrovlnná trouba whirpul,
racepty v mikrovlnce z funkcí grisp
Suroviny:
párky,
mléko,
vejce,
mouka hladká,
hořčice hrubozrnná,
hořčice,
rajče,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (13)